Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Τα πάντα :

Για το καλό μας...??

 Όοο Yes, SYRIZA-Alexis: 

Όταν το επαχθέστερο όλων 3ο μνημόνιο του Τσίπρα, ήταν προϊόν της λεγόμενης "σθεναρής" αντίστασης και του σκισίματος των μνημονίων... που υποσχόταν προεκλογικά το 2015.
Ρωτήθηκε [με το χέρι στην καρδιά] 
η Πέτη Πέρκα, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, αν η συμφωνία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναγκαστική ή αν πέτυχαν καλή συμφωνία.
Και άκου να δεις η κυρία Πέτη τι απάντησε:
 Ήταν λέει, μία αναγκαστική δημοσιονομική συμφωνία,
 για να μη χαθούν μισθοί και συντάξεις.
Κάτι σαν τις συμφωνίες της «προδοτικής» κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 2010, που υπέγραφε -μόνη της, με όλους απέναντι, στα κάγκελα της αγανάκτησης- αναγκαστικές δημοσιονομικές συμφωνίες για να μη χαθούν μισθοί και συντάξεις και χρεοκοπήσει η χώρα.
Oh wait, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ [θα] έσκιζε τα μνημόνια
Με ένα άρθρο..???
Για την Ιστορία ,όταν η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου βρέθηκε στο δίλημμα σε ελάχιστο χρόνο να αποφασίσει αν θα σώσει την χώρα κατ επέκταση μισθούς, συντάξεις, χρεοκοπία κ.λ.π, ή να συντηρήσει το πολιτικό μέλλον της, επέλεξε να αναλάβει μόνη της την εθνική ευθύνη. 
Η Πέρκα και οι όμοιοι της, διαδήλωναν στις πλατείες με τις κρεμάλες στα χέρια, με συνθήματα Πινοσέτ, Γερμανοτσολιάδες, προδότες, κλπ.
 Έπειτα ήρθε το 2ο μνημόνιο Σαμαρά το οποίο δεν ήταν συνέχεια του πρώτου όπως και το 3ο Τσίπρα, που ήταν προϊόν της λεγόμενης "σθεναρής" αντίστασης και του σκισίματος των μνημονίων...

Πηγή: Apostolos Papageorgiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου