Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Αυταπάτες:

Και η' Πραγματικότητα..!!!!

Το Γεγονός ότι οι Συριζαίοι ..??
Δεν έβλεπαν την πραγματικότητα, υποτίμησαν τον αντίπαλο τους, είχαν χάσει την επαφή με την κοινωνία κ μιλούσαν για «πουλημένους» δημοσκόπους, είναι κατανοητό.
Πίστευαν στον πρόεδρο τους και ότι τους έλεγε.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω, και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, είναι πως παραμύθιασε κ αρκετούς πασόκους, αλλά κ ανένταχτους αριστερούς, ότι υπήρχε (έστω κ 1%) περίπτωση να είναι πρώτο κόμμα ή ότι οι εκλογές είναι ντέρμπι κ μάλιστα πολλοί εξ αυτών τον στήριξαν επικοινωνιακά κ είμαι βέβαιος ότι τον ψήφισαν για να κερδίσει τον Κυριάκο!!
ΥΓ:1 Μην χαρίζετε το 50% στην ΝΔ. Χθες δεν κέρδισε ο Κυριάκος, έχασε ο Τσίπρας και μάλιστα πανηγυρικά.
Και εξηγώ.
Ένα σημαντικό τμήμα των Ελλήνων ψηφοφόρων τρόμαξε στην ιδέα ότι θα ξαναέχει τον Αλέξη ΠΘ και τον ΣυΡιζΑ (ίσως κ Βαρουφάκη) κυβέρνηση κ στήριξε Κυριάκο κ ΝΔ, ξεχνώντας προς στιγμήν κ Πάτσηδες κ Τέμπη κ παρακολουθήσεις κ ακρίβεια.
Ο Αλέξης δλδ' έπεσε στον λάκκο (ψηφίστε εμένα για να φύγει ο Κυριάκος) που έσκαβε για το ΠΑΣΟΚ κ τα άλλα μικρότερα (αριστερά του) κόμματα!
Αν προσθέσουμε κ τα συνεχή κ επαναλαμβανόμενα λάθη στη στρατηγική κ τις συμμαχίες του Αλέξη με «πολιτικά σκουπίδια» κ ξοφλημένους γυρολόγους, εξηγεί θαρρώ καθαρά τους βασικούς λόγους της χτεσινής του πανωλεθρίας!
Και έπεται συνέχεια, αν συνεχίσει στην ίδια λογική.
ΥΓ2 Δεν παριστάνω τον μετά Χριστόν προφήτη. Όσοι με διαβάζουν ξέρουν ότι όλα τα ανωτέρω τα γράφω τους τελευταίους έξι μήνες
Δεν είναι ο γιαλός στραβός, στραβά αρμένιζε ο καπετάνιος κ έριξε το καράβι στα βράχια!
ΥΓ3 Στις επόμενες εκλογές (σ’ ένα μήνα) μην ξαφνιαστείτε αν δείτε να μειώνονται τα ποσοστά της ΝΔ κ Σύριζα, να αυξηθούν ξανά του ΠΑΣΟΚ κ ΚΚΕ κ να μπαίνουν στη Βουλή η Ζωή, ο Βαρουφάκης κ δυστυχώς οι νεοναζί ΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου