Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Παραιτήθηκε:

  ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ .

Από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.

Το Ανακοίνωσε χτες ο ίδιος στο ΖΑΠΠΕΙΟ γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος για την Αρχηγία του Κόμματος.
Αναμφισβήτητα ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός που θα συζητηθεί για καιρό, τόσο όσο αφορά στο παρελθόν, αλλά και στο παρόν και το μέλλον του.
Είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν τις αναρτήσεις με τις παρεμβάσεις και τα γραφόμενα μου στο Φ/Β, όλα αυτά τα χρόνια.!!
Ότι υπήρξα ένας από τους πιο αυστηρούς και πολλές φορές σκληρός επικριτής και πολέμιος του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ως πολιτικός αντίπαλος.
Επειδή ποτέ μου δεν υπήρξα οπαδός και θιασώτης του δόγματος ''ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΥΟΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ'', δεν ασχολήθηκα και δεν θα ασχοληθώ, σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον μαζί του.
Η Ιστορία θα τον κρίνει, όπως άλλωστε έκρινε πολλούς άλλους, γιατί ο Λαός το έχει ήδη κάνει, με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο και τον οδήγησε σ' αυτή του την απόφαση.
Προσωπικά πάντα πίστευα και θεωρούσα ότι υπήρξε μια υπερεκτιμημένη πολιτική φούσκα χωρίς ιδιαίτερο βάθος πολιτικής σκέψης, που αργά ή γρήγορα ήταν μοιραίο να σκάσει και μάλιστα με τον αναλογούντα στην αξία της θόρυβο.
Το πράγμα άλλωστε, αποδεικνύεται περίτρανα και από ότι έχει αφήσει, μέχρι σήμερα, στον πενιχρό δημοσιευμένο γραπτό του λόγο.
Η πορεία του ήταν σχεδόν προκαθορισμένη μέσα από τον τρόπο που επέλεξε να πορευτεί με κυρίαρχα στοιχεία τη μισαλλοδοξία, την υποκρισία και προπαντός το ψέμα σε μια προσπάθεια διατήρησης της πολιτικής του επιβίωσης, χωρίς να διστάζει να εξοντώνει κάθε αντίπαλο του που δεν υποκλήθηκε στο ''Μεγαλείο'' του και αυτό φαίνεται ότι τελικά το πλήρωσε.
Η Ιστορία διδάσκει, αλλά ενίοτε τιμωρεί και μάλιστα σκληρά, όταν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΛΕΞΗ ΣΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ................. !!
Πηγή: Giorgos Arampatzis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου