Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας Σοφός:

Και Παρεξηγημένος.??


Κάποτε,  Έλεγε..!!

Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ  Ή  ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ..!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν επίσημα, από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ- από τίτλο πάντως σκίζουμε, δεν λέω - ο απολογισμός από την επέλαση της καταιγίδας ''ΝΤΑΝΙΕΛ'', είναι βαρύτατος.
- Σε 10 ανήλθαν οι θάνατοι των ανθρώπων που χάθηκαν, μέχρι σήμερα, είτε γιατί πνίγηκαν, είτε γιατί καταπλακώθηκαν.
- Σε 7 ανέρχονται οι μέχρι τώρα δηλωθέντες αγνοούμενοι.
- Σε λιμνοθάλασσα λασποβροχής έχουν μετατραπεί ολόκληρες περιοχές στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ με τραγικές εικόνες να μεταδίδονται από τα ΜΜΕ σε ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ και ΒΟΛΟ που θυμίζουν Χώρες του τρίτου κόσμου.
- Άγνωστος παραμένει, μετά από πέντε σχεδόν ημέρες από την έναρξη της καταστροφής, ο αριθμός των εγκλωβισμένων συνανθρώπων μας που περνούν δύσκολα χωρίς ΝΕΡΟ, ΡΕΥΜΑ και ΤΡΟΦΙΜΑ στις περισσότερες των περιπτώσεων.
ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..???

Και μάλιστα, πριν καλά – καλά καθίση  ( ο κουρνάκτος ) της καταστροφής και πριν μάθουμε ούτε καν πόσοι είναι οι νεκροί..??

 Ορισμένοι με τις πρώτες του συνεντεύξεις, δείχνουν πως εκείνο που τους νοιάζει είναι πώς θα μπορέσουν να σώσουνε την καρέκλα τους..!

«Τη στιγμή που μαίνεται μια μάχη ζωής και θανάτου στη Θεσσαλία, η συζήτηση περί του χρόνου των αυτοδιοικητικών εκλογών θεωρώ πως είναι άκαιρη»....??

Πηγή: Giorgos Arampatzis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου