Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Την Ελλάδα :

Εκπροσωπεί..!!!!


Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις

Η Ευρωπαική Γαστρονομία χτυπά στην πόλη Castellon της Ισπανίας από τις 27, μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, με τις γεύσεις των χωρών της Ευρώπης να δημιουργούν μια πολυτέλεια γευστικών αισθήσεων.
Το 20ο Ευρωπαικό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οινολογίας της CEUCO, είναι γεγονός!!!
Όμως εδώ αναφέρουμε ότι Ελλάδα ταξιδεύει στην Ισπανία & οι χώρες που θα παρευρεθούν θα νιώσουν ότι κάθε τόπος της Ελλάδας είναι μια διαφορετική γαστρονομική πατρίδα.
Θα ανακαλύψουν την Ελληνική γεύση που έχουν στ’ αλήθεια οι καρποί της όπως ο πρωτογενής και δευτερογενής τομέας..
Πάνω από την αρχαία γαστρονομική παράδοση ενός οικουμενικού πολιτισμού και την απόλαυση ενός παραδοσιακού φαγητού με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μέχρι να τσουγκρίσουν μεταξύ τους ποτήρια γεμάτα θεσπέσιο κρασί, ούζο ή ακόμη ρακί από ποικιλίες που αναβιώνουν.
Η Διπλωματία της Γαστρονομίας έχει ξεκινήσει το ταξίδι της, & μπορεί κανείς να δει την Ελλάδα από ψηλά και να εστιάσει σε κάθε τι ενδιαφέρον, θα χρειαζόταν μια ζωή, για να ανακαλύψει τόσους μικρούς παραδείσους.
Σε όλη τη χώρα αν ακολουθήσει κάποιος τις διαδρομές που συνδέουν την απεραντοσύνη των αποχρώσεων του μπλε και του πράσινου με τον πλούτο των πρώτων υλών, και ιδιαίτερα εκεί που τελειώνει η άμμος & το χώμα μέχρι τα όρια του ουρανού, θα γευτούν μόνο τα καλύτερα.
Στο ταξίδι αυτό εκτός απο την Acropolis Chef's Club of Attica - Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις , συνοδεύουν την αποστολή η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας , οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: Βραβευμένο Βιολογικό Ελαιόλαδο & Gourmet Ελιές , Λαογράφοι, Συγγραφέας, Αρχιμά.γειροι, food blogger, tour operator, ξενοδόχοι, όπως ακόμη θα μαγευτούν με την Μοναστηριακή κουζίνα. Με όλους καταλαβαίνουμε έχει δημιουργηθεί μια πλήρη αποστολή με τους φορείς αρωγή στο ταξίδι αυτό.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου