Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Η Αποτυχημένη :


                       Πορεία του Σύριζα.??


Που κυριαρχούσαν πάντα δυο.?.

 Διαφορετικά στρατόπεδα...

Το ένα στρατόπεδο ήταν αυτό που αντιπροσώπευε τη βαθιά παραδοσιακή αριστερή ψυχή του Σύριζα και το δεύτερο ήταν αυτό που είχε κτισθεί πέριξ του Αλέξη Τσίπρα όταν αυτός ήταν πρωθυπουργός.

Η προεδρική φρουρά, δεν ένοιωθε όλον αυτόν το καιρό την παραμικρή ανησυχία από τα παρατράγουδα της αρχηγίας Κασσελάκη.

 Ίσα ίσα που στήριζε με πάθος την μετάλλαξη του Σύριζα, τους επικοινωνιακούς αιφνιδιασμούς και το προφίλ του Στέφανου Κασσελάκη το οποίο ήταν προφανώς ξένο προς το σώμα του Σύριζα.

Η προεδρική φρουρά, μη αντιλαμβανόμενη το μέγεθος του εσωτερικού ατυχήματος από την εκλογή Κασσελάκη, τάιζε για μήνες τις προσδοκίες των οπαδών του Σύριζα σε υπέρμετρο βαθμό, υποστηρίζοντας ότι βρέθηκε

ο «αντιμητσοτάκης».

Αυτό που συμβαίνει πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανεξάρτητα από συμπάθειες η αντιπάθειες και προτιμήσεις, είναι η τραγικότητα στο μεγαλείο της.

Τους πήρε χαμπάρι ακόμα και ο απερίγραπτος Κασσελάκης και τους πουλάει νταηλίκι ότι δεν θα γίνει Ιφιγένεια για κανέναν και για τίποτα.

Όλοι εναντίον όλων, μια χάβρα, ολόιδια με αυτή των αγανακτισμένων πλατειών του 2011, ούτε ξέρουν που βρίσκονται και που πατάνε.

Ένα είναι σίγουρο. Διαλύονται είς τα εξ ων συν ετέθησαν αποδεικνύοντας με απόλυτο τρόπο ότι ουδέποτε υπήρξαν ένα έστω σοβαρό και αξιοπρεπές αστικό κόμμα, πολλώ δε μάλλον αριστερό και βεβαίως προοδευτικό.

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να διαλυθούν οικειοθελώς και να αφήσουν,

τη χώρα στην ησυχία της........ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου