Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Με τον πρώην:

Πρόεδρο της Γαλλίας ..!!


 
Και καλό φίλο, Φρανσουά Ολάντ,
George A Papandreou
Συναντηθήκαμε στο περιθώριο της επίσκεψης του στην Ελλάδα και συζητήσαμε μεταξύ άλλων για τις ευρωεκλογές και το μέλλον μιας δημοκρατικής Ευρώπης, καθώς και για μελλοντικές συνέργειες μεταξύ των ιδρυμάτων μας. 
Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε και συζήτησε με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.
Προσκεκλημένος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και του Economist, προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα, το οποίο διεξήχθη σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου, στο Grand Hyatt Hotel.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για το μέλλον μιάς Δημοκρατικής Ευρώπης όπως άλλωστε έχουν επανειλημμένα ανταλλάξει απόψεις κατά το παρελθόν, όταν ο Φρανσουά Ολάντ ήταν Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Γιώργος Παπανδρέου Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αξίζει ακόμη να υπενθυμίσουμε τον σημαντικό ρόλο του πρώην Γάλλου Προέδρου για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, στηρίζοντας σθεναρά τις ελληνικές θέσεις στους κόλπους των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών όπως έχουν ομολογήσει όλοι οι πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου