Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Κυκλοφορεί :

Ένα βίντεο..!!

Που δείχνει τον Γιώργο Παπανδρέου

Σε συνέντευξη του το 2021
Όταν ήταν υποψήφιος πρόεδρος, να επιχειρηματολογεί και σωστά, γιατί κατά την γνώμη του θα έπρεπε ο πρόεδρος να βρίσκεται στη Βουλή, κάτι που δεν μπορούσε ο Ανδρουλάκης γιατί ήταν ευρωβουλευτής.
Ο κόσμος τότε στις εκλογές, θεώρησε ότι δεν υφίσταται πρόβλημα με αυτό και εξέλεξε τον Ανδρουλάκη για πρόεδρο που δεν ήταν βουλευτής.
Οι υποστηρικτές αυτών που τότε δεν ήταν βουλευτές (Ανδρουλάκης, Γερουλάνος), διακινούν σήμερα αυτό το βίντεο, για να επιτεθούν στην υποψηφιότητα που φοβούνται, αυτή του Χάρη Δούκα που δεν είναι βουλευτής αλλά Δήμαρχος Αθηναίων. Και η ξεφτίλα αλλά ειρωνεία ταυτόχρονα, είναι ότι το επικαλούνται αυτό το βίντεο, φερόμενοι Παπανδρεικοί για να κτυπήσουν την υποψηφιότητα Δούκα.
Ο κατήφορος δεν έχει πάτο. Ντροπή και μόνο ντροπή, που στην απόγνωση τους κάποιοι, επειδή ίσως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζαν, προσπαθούν να μπλέξουν υπέρ τους στην εσωκομματική αντιπαράθεση, επιλεγμένα αποσπάσματα από ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου, όπως αυτό που ειπώθηκε για τον Ανδρουλάκη το 2021, για να υπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς. Κρίμα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και μόνον αυτός, που όσοι τον ξέρουμε και τον ακολουθούμε χρόνια, αν ήθελε να πάρει δημόσια θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου προέδρου, θα το έκανε ο ίδιος και όχι μέσω κάποιου εκπροσώπου, ακόμα και αν αυτός είναι ο αδελφός του (λέγε με Νίκο).
Φίλοι και σύντροφοι Παπανδρεικοί, θεμιτές αν και όχι εντελώς πολιτικά δικαιολογημένες όλες οι διαφορετικές προτιμήσεις μας, μιας και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι υποψήφιος αλλά να μην φτάσουμε στο σημείο στο δεύτερο γύρο με τις συμπεριφορές μας, να εκλεγεί πρόεδρος πάλι ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως το πέτυχε το 2021 απέναντι στον Πρόεδρο μας, με το απαράδεκτο σύνθημα "ανανέωση η ανακύκλωση", που δυστυχώς φαίνεται ότι σήμερα κάποιοι λίγοι το έχουν ξεχάσει.

Πηγή :  Γιάννης Αργυράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου