Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Συγχαρητήρια :

Σε όλους ..!!



Τούς προοδευτικούς πολίτες.!!

Που δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Πάμε στο δεύτερο γύρο να ενώσουμε όλους όσους θέλουν την αλλαγή!

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω Πάμε Χάρη..!!!!
Επειδή πολλές ασυναρτησίες άκουσα από δεξιούληδες δημοσιογράφους η πρωτιά Διαμαντοπούλου στις Βρυξέλλες οφείλεται στο ότι ήταν Επίτροπος επι σειρά ετών και η δεύτερη θέση Γερουλάνου στο ότι τον στήριξαν ανοιχτά οι ευρωβουλευτές Νίκος Παπανδρέου και Αρναούτογλου. Περιμένω από τους δυο ευρωβουλευτές να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το ποιον θέλουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όπως πήραν στο πρώτο γύρο.
Επίσης επειδή οι δεξιούληδες δημοσιογράφοι λένε για τον Δούκα ότι πήρε την 4η θέση στην Α Αθηνών και ότι αυτό είναι αποδοκιμασία για τον δήμαρχο με θητεία μόλις 9 μήνες.
Να τους πω λοιπόν ότι ο Δούκας κέρδισε το δήμο γιατί έκανε αυτό ακριβώς που θέλει να πετύχει το ΠΑΣΟΚ ένωσε δυνάμεις από τη βάση και δεν κινητοποίησε μόνο ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αλλά πολίτες που δεν ασχολούνται με κόμματα. Δεν πιστεύω να περιμένατε άνθρωποι που δεν ασχολούνται με την πολιτική η που δεν είναι ΠΑΣΟΚ να πήγαιναν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές η ότι όλοι όσοι προτίθενται να ψηφίσουν έναν πρωθυπουργό η ένα κόμμα να πρέπει να προσέρχονται σε κομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι όλοι σαν κάποιους δεξιούς που πήραν γραμμή από τις τοπικές τους οργανώσεις να πάνε να ψηφίσουν συγκεκριμένους υποψήφιους. Επίσης είναι ντροπή να ακούω από ΠΑΣΟΚους να χρησιμοποιούν τα ίδια επιχειρήματα με ΝΔ για να καταφερθούν ενάντια στο δήμαρχο Αθηναίων. Κάπου ώπα.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω Πάμε Χάρη!

Πηγή:  Από μια συντρόφισσα Maria ..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου