Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η Ζήλια του Διπλανού σου !!!

Σημειώσατε 1

      Μου κάνει εντύπωση. Η κακία ορισμένων ανθρώπων.   Χαμένη στο δικό μου ζαχαρένιο μικρόκοσμο, αδυνατώ να πιστέψω πως κάποιος μπορεί να μισεί απόλυτα και ολοκληρωτικά έναν άλλο άνθρωπο.
Ιδιαίτερα όταν αυτός ο άλλος  δεν του έχει κάνει απολύτως τίποτα. Το φαρμάκι να στάζει βαρέλια ολόκληρα. Και τα μαχαίρια ακονισμένα στην εντέλεια, έτοιμα να σφάξουν  λαιμουδάκια αθώων.
    Είναι που τη ζήλια τους δεν μπορούν να τη χειριστούν κάποιοι. Τους έρχεται βαρύ που ο δίπλα τους έχει πετύχει πιο πολύ,  βγάζει περισσότερα χρήματα, γελάει δυνατότερα, χαίρεται τη ζωή του και αγαπιέται από τους φίλους του.
    Λες και με το να μειώνουν το αντικείμενο του φθόνου τους, θα μπορέσουν να υψώσουν τη δική τους υποβαθμισμένη αυτοεκτίμηση. Μην αφήνετε τέτοια άτομα να δηλητηριάζουν την ψυχή και το μυαλό σας. Κρατήστε τα μακριά. Και το σημαντικότερο. Μην  πέσετε ποτέ στο δικό τους επίπεδο, γιατί έτσι είναι σαν να τους αφήνετε να νικήσουν.  Ο καθένας ας λύσει τα δικά του ζητήματα, χωρίς να βγάζει τα συμπλέγματα κατωτερότητάς του πάνω στις πλάτες του άλλου. Αγνοήστε τους, ανοίξτε την πόρτα και αποχωρήστε αξιοπρεπώς. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περνάμε με άτομα που δεν αξίζουν...

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/5/11 09:19

    Θα συμφωνήσω απόλυτα! Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/11 18:06

    SIGA MHN PAROYN TA PRWTIA APO THN ANAJIA KLIKA DEN YPARXOYN TETOIA OPLA KALH MOY! PESTOYS KIANA3IOYS NA BGALEIS TAXTI SOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή