Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ :


ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ???
ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !

ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!
ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΠΡΟΙΩΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙ ΖΑΚΥΝΘΟ 
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ  ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ: 
ΟΥΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΦΙΤΟΥΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ, ΟΥΤΕ ΠΑΣΤΕΛΙ .ΟΥΤΕ ΛΑΔΟΤΥΡΙ,
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ  ΠΡΟΪΌΝΤΑ,
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ?
ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ 
ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ 
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ !!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΑΣ!!!!
...............................................

Κέρδισε τις εντυπώσεις το Ζακυνθινό πρωϊν


Συντάκτης: Βασίλης Μούτσιος 
 http://imerazante.gr/     
Δημοσίευση: 08 Φεβρουαρίου 2012
Δεκάδες Ζακυνθινοί επαγγελματίες έδωσαν δυναμικό “παρών” από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της 7η HORECA 2012, τη μεγαλύτερη έκθεση που έγινε ποτέ στη χώρα μας για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση!
• Προσπάθησαν να δώσουν μια ηχηρή “αντίδραση” στην οικονομική κρίση που πλήττει την τοπική οικονομία και τους υποχρεώνει σε τέτοιου είδους συμμετοχές, αναζητώντας ιδέες και τρόπους για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της δυσμενούς συγκυρίας και επιδιώκουν να ενημερωθούν “από πρώτο χέρι” για τις τάσεις που διαμορφώνονται στον κλάδο μέσα από την γνωριμία τους με νέα προϊόντα και με την επαφή τους με μια σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων, σεμιναρίων και δρώμενων.
• Τεράστιο, λοιπόν, το ενδιαφέρον αφού αποδεικνύει στην πράξη, πως παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ο τουρισμός και η μαζική εστίαση μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον.
• Μάλιστα, κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η συμμετοχή των επιχειρηματιών του νησιού μας, μεταξύ των οποίων εντοπίσαμε τους Θοδωρή Κολπονδίνο, Χρήστο Ξένο, Φωτεινό Βυθούλκα, Χριστίνα τετράδη, Τάκη Μαμφρέδα, Βίκη Βίτσου και τον chef Κώστα Μουζάκη!
• Oι διοργανωτές υλοποιώντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας της έκθεσης, έκλεισαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες στο πλαίσιο της. Mε στόχο, δε, την ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων ως κομμάτι της ελληνικής φιλοξενίας, παρουσιάστηκε σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, το “Ελληνικό Πρωινό”.
• Παρείχε τη δυνατότητα παρουσίασης πρωτότυπων προτάσεις από επιλεγμένες πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και το νησί μας, με τους επισκέπτες να μην χορτένουν Ζακυνθινή κουλούρα, φυτούρες, μαντολάτο, παστέλι, και λαδοτύρι!
 Από:Αναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου