Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Αυτή ήταν !!!!

Η πολιτική Διάγνωση
 του Γιώργου Παπανδρέου. 

Γιατί είναι αδιανόητο ο Έλληνας Πολίτης να Διαπρέπει ω Μονάδα. 
Αλλά ως σύνολο πολιτών να Τσακώνονται και να Μην Μπορούν να συνεννοηθούν και συνεργαστούν μεταξύ τους.
Όλες οι προηγμένες και αναπτυσόμενες Χώρες 
- Γερμανία και βόρειες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 
-Την Ανάπτυξη τους να την οφείλουν στην συλλογικότητα και Συνεργασία των πολιτών τους και οι Έλληνες να το ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ. 

Το 2011 το πολιτικό σύστημα της 4ης εξουσίας με τα υπομόχλια που διαθέτει .
Τον Καθαιρεί από την Πρωθυπουργία με την Αποστασία τον Πρωθυπουργό του 44% Γιώργο Παπανδρέου επειδή τόλμησε. ...1ον...Να ζητήσει Κυβέρνηση Συνεννόησης και Συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων του Δημοκρατικού τόξου για την σωτηρίας της πατρίδος. ...
2ον...Επειδή ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου Διέθετε ακόμη και την Πρωθυπουργία αρκεί να σχηματιστεί Κυβέρνηση Συνεννόησης και Συνεργασίας. ...3ον...Έπειδή ο Πρωθυπουργός Γιώργος Ζήτησε Δημοψήφισμα και απόφαση Λαού για την υλοποίηση του 1ου Μνημονίου .Αλλάζοντας την πολιτική Αντζέντα της Βουλής. Τα πολιτικά κόμματα και οι βουλευτές να σταματήσουν να κατηγορούν ό ένας τον άλλον και να κάνουν προτάσεις νόμων για να βγούμε από την κρίση με εργαλείο την αύξηση του Παραγόμενου Πλούτου της Χώρας. ...
4ον...Επειδή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε την αλλαγή του εκλογικού νόμου .
Για να επιβάλει ο ΛΑΟΣ με την Ψήφον του Κυβερνήσεις Συνεργασίας και Συνεννόησης Γιατί είναι αδιανόητον ο Ελλην πολίτης ως μονάδα να ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ σ όλα τα πεδία της ζωής .
Και ως σύνολο ανθρώπων οι Έλληνες να μην μπορούν να Συνενοηθούν και να μην μπορούν να Συνεργαστούν για να παράγουν πλούτο που να οφελεί όλους.
 Η Αιτία τως κακώς Κείμενων του Πολιτικού συστήματος . Δηλαδή της ΜΗ Συνεννόησης και Συνεργασίας των Πολιτικών Δυνάμεων --Κομμάτων-- της χώρας .
 Ήταν η εξάρτηση τους από την 4η εξουσία και είνα αυτή που διαμορφώνει την Κοινή Γνώμη των Πολιτών με απότερο στόχο τον έλεγχο και την χειραγώγηση των Πολιτικών Προσώπων των Κομματικών σχηματισμών.

πηγή: Νίκος Γκαρέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου