Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Για να δούμε :

Τι θα Σκαρφιστούν.??

Τι θα μηχανευτούν εκεί στου Μαξίμου..

Για να μην ενημερωθεί από την ΑΔΑΕ
ο Νίκος Ανδρουλάκης,..
Για τους λόγους παρακολούθησης του.
Ας βγουν στα ίσια και να πουν.
Δεν σε ενημερώνουμε Ανδρουλάκη γιατί έχουμε την πλειοψηφία του οργάνου, που θα αποφασίσει να μην σε ενημερώσει και θα περιμένεις μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο. Που θα παρέλθει η 3ετια απ' την τέλεση της παρακολούθησης και άρα τότε, με βάση τον νόμο του 2022 η ΑΔΑΕ θα είναι υποχρεωμένη να σου παρέχει πληροφόρηση, χωρίς να ψηφίσουν τα μέλη της.
Η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου μας είπε ότι ο Ανδρουλάκης θα λάβει ενημέρωση ΕΑΝ το αποφασίσει η πλειοψηφία της ΑΔΑΕ.
Αυτό παραπέμπει σ έναν νόμο του 1994 κι όχι στον δικό της νόμο του 2022 (όχι του 2021 που κρίθηκε σήμερα αντισυνταγματικός, στον επόμενο δικό της) που προέβλεπε ενημέρωση 3 χρόνια μετά την τέλεση της παρακολούθησης!
Να θυμίσω ότι τον ερχόμενο Αύγουστο θα παρέλθει η 3ετια απ' την τέλεση της παρακολούθησης και άρα τότε, με βάση τον νόμο του 2022 η ΑΔΑΕ θα είναι υποχρεωμένη να του παρέχει πληροφόρηση χωρίς να ψηφίσουν τα μέλη της.
Και λέω εγώ τώρα:
Μήπως η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να βάλει εκ νέου εμπόδιο στην ενημέρωση Ανδρουλάκη στηριζόμενη στην πλειοψηφία που κατά πως φαίνεται διαθέτει στην ΑΔΑΕ, η οποία θα επικαλεστεί απόρρητο;
Θυμίζω τα νυχτερινά μαγειρέματα σε συνεργασία με Βελόπουλος, με τα οποία αντικατέστησε μέλη της ΑΔΑΕ που έληγε η θητεία τους με μέλη προσκείμενα (κατά πως φαίνεται) στη ΝΔ.

Πηγή: Konstantinos Konis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου