Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!


Το θέμα της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες δεύτερης γενιάς επέλεξε να βάλει στο επίκεντρο της ομιλίας του, με αφορμή τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το αν θα μπορούν να πάρουν οι μετανάστες την ελληνική ιθαγένεια ή δικαίωμα ψήφου.
Καταλόγισε δε στο ΠΑΣΟΚ «μπαμπεσιά» διότι δεν είχε πει τίποτα στους ψηφοφόρους για το σχετικό σχέδιο νόμου που προωθεί και κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Αν. Σαμαρά να αλλάξει θέση «διότι είναι λάθος να δώσουμε ψήφο και ιθαγένεια σ΄ εκείνους που μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας».
Υποστήριξε, παράλληλα, ότι πίσω από την νομοθετική πρωτοβουλία που προωθεί η κυβέρνηση κρύβεται η αγωνία της να φανεί ενισχυμένη στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του 2010. Για αυτό και όπως είπε θέλει να έχει μαζί της 250.000 μετανάστες.
Προέτρεψε τέλος τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει την υπέρβαση του και να ταχθεί κατά της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη, αλλά και να μην δώσει το όνομα "Μακεδονία" στα Σκόπια.

1)ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ;;;
2)ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΩΡΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ.
3) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΤΕ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
4) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ.
5)ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΟΜΟΪΔΕΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;;
6) ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ";;;Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ, ΕΙΠΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ". ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/12/09 12:04

    ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ; ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ Η ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/12/09 12:05

    ΠΑΣΟΚΕ ΚΟΥΦΑΛΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ!
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/12/09 12:24

    Εγώ αγαπητέ μου, δε θα σου κάνω τη χάρη όπως οι προηγούμενοι να σε βρίσουν ! Δεν αξίζει !

    Απλά αναρωτιέμαι:

    Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται; Ή μήπως καταλαβαίνεις πολύ καλά και συμμετέχεις κι εσύ στο μεθοδευμένο έγκλημα !

    Ποσώς με ενδιαφέρει ο Καρατζαφέρης. Ξέρω τι βλέπω και αντιλαμβάνομαι εγώ !

    Οι Σέρβοι είχαν πόλεμο ή δεν είχαν; Είδες κανέναν να μπαίνει με το ζωρι εδώ και να μας κάθεται στο σβέρκο;

    Οι κακόμοιροι που λες έχουν μηνιαίο εισόδημα στην πατρίδα τους 30 Ευρώ και θες να πιστέψουμε ότι ξαφνικά βρήκαν 7000 $ για να μας έρθουν κι όχι ότι τους κουβάλησαν μυστικές υπηρεσίες και ΜΚΟ που χρυσοπληρώνει το αφεντικό σου, ο Jeffrey από τα δικά μας λεφτά εξ επι τούτου;;;

    Οι ίδιο κακόμοιροι που λες, περνάνε ζωή και κότα εδώ πέρα, είναι παντελώς παράνομοι, δεν τους ελέγχει κανείς, όποιος τολμήσει τον παίρνει ο διάολος από τα εγκάθετα ΜΜΕ, βγάζουν 35-30 ευρώ καθαρά τη μέρα κι οι γονείς μας ψάχνουν στα σκουπίδια στις Λαϊκές το μεσημέρι για να φάνε σε πολλές γειτονιές.

    Και πες μας και κάτι άλλο που το παίζεις και φύλακας του χριστιανικού ιδεώδους: Η ανθρωπιά και η φιλανθρωπία τι σχέση έχουν με την απόδοση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων ;;;; Για πες μας...

    Σταμάτα λοιπόν την προπαγάνδα σου, άντε να εισπράξεις όσα σου κόβει η μαφία κι άσε μας ήσυχους. Ούτως ή άλλως από ότι φαίνεται την ολοκληρωτική καταστροφή δε τη γλιτώνουμε ! Δε χρειαζόμαστε και τύπους σαν κι εσένα να μας λένε ότι έτσι πρέπει κιόλας !

    Μια συμβουλή μόνο: Όταν οι προστατευόμενοί σου θα έχουν κυριαρχύσει σε λίγα χρόνια και θα έχουν ορέξεις για Ισλαμικούς Νόμους, μην το παίζεις δημοκράτης και ζητάς δικαιώματα, στη Σαρία δεν παίζουν τέτοια. Απλά να θυμάσαι τότε, ότι εσύ και οι ομοίοι σου την προκάλεσαν.

    Καλά μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/12/09 13:00

    συμφωνω απολυτα με τον 12.24

    Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
    θα αφανισει την ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί, σε προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Ακόμα η γέννηση του Χρίστου και ο καινούργιος χρόνος να σας προσφέρει κάθε χαρά, υγεία και ευτυχία.
    Δημήτρης Κωστικιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/12/09 10:21

    καλα μονο ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗς
    ενδιαφερεται για αυτο τον τοπο?

    ντροπη και καταρα στα υπολοιπα κομματα

    γελοιοι

    ΛΑΟΣ και παλι ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή