Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ακούστε το απίθανο!!!

Διώχνει…τουρίστες.


Ξέρετε ποιοί δυσφημίζουν περισσότερο την χώρα μας στο εξωτερικό?? Και αποτρέπουν τους ξένους να επισκεφθούν, ως τουρίστες, την Ελλάδα??

Εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες. Μέσω των διπλωματικών υπηρεσιών Και όχι τα ξένα ΜΜΕ.

Μάθαμε αυτή την απίστευτη ιστορία και σας την μεταφέρουμε με όλες τις λεπτομέρειες της

Μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ το Προξενείο μας στην Μόσχα, που έχει και την ευθύνη να χορηγεί τουριστική βίζα στους ρώσους που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τουρισμό, καλεί όποιον υποβάλει αίτηση και τον περνά από κανονική ανάκριση. Εκτός από τα τυπικά «που θα μείνετε?», «έχετε ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα?», «έχετε κλείσει ξενοδοχείο?»,, «έχετε φίλους στην Ελλάδα?» κλπ ο αρμόδιος υπάλληλος υποβάλει στον έκπληκτο ρώσο ή ρωσίδα την απίστευτη ερώτηση. «Δεν φοβάστε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα?». Σα να του λέει, δηλαδή, «τι πηγαίνεις να κάνεις στην επικίνδυνη αυτή χώρα».

Τελευταίο «θύμα» της εκφοβιστικής τακτικής του υπαλλήλου 50χρονη ρωσίδα που ήθελε βίζα για να ταξιδέψει στην Αθήνα να δει κάποιους συγγενείς της. Κατόπιν τούτου έφυγε τρομαγμένη από το Προξενείο.

Και ρωτάμε:

Το γνωρίζει αυτό ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου, που πρόκειται να ταξιδέψει στην Μόσχα για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών?

Το γνωρίζει αυτό ο αρμόδιος για την διπλωματική υπηρεσία αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δρούζας?

Το γνωρίζουν οι αρμόδιοι για τον ελληνικό τουρισμό υπουργοί κ. Γερουλάνος και κα Γκερέκου?

Με τον τρόπο αυτό θα ανακόψουμε το…μεταναστευτικό ρεύμα προς την Ελλάδα?

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε πως την περυσινή περίοδο, που εκατομμύρια δυτικοευρωπαίοι δεν ταξίδεψαν στην Ελλάδα , λόγω της κρίσης, οι ρώσοι τουρίστες ήταν εκείνοι που «έσωσαν την παρτίδα» από την ολική καταστροφή του ελληνικού τουρισμού και στήριξαν ορισμένες περιοχές της χώρας μας.

Από:i-reportergr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου