Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Μήνυμα τιμής"??

Ότι κι εμείς θα τα καταφέρουμε
 
   "Πιστεύω, ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε σήμερα, από την Κρήτη των μεγάλων και ηρωικών αγώνων πρέπει να στείλουμε το μήνυμα τιμής ότι και κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, εφόσον υπάρχει σχέδιο, εφόσον υπάρχει πίστη και εφόσον υπάρχει επιμονή κι εμείς θα τα καταφέρουμε".
    Αυτό δήλωσε το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στους τάφους των Βενιζέλων, στο Ακρωτήρι Χανίων. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων και αναφερόμενος στον Ελευθέριο Βενιζέλο επεσήμανε ότι δίδαξε σε όλο τον κόσμο την τέχνη της διαπραγμάτευσης.
    "Είμαστε εδώ σε ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς ένα από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηγέτες, τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο οποίος κατόρθωσε να συνδυάσει το μεγάλο όραμα με τον καθαρό ρεαλισμό στην τέχνη της διπλωματίας. Ο οποίος κατάφερε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες να διδάξει σε ολόκληρο τον κόσμο την τέχνη της διαπραγμάτευσης".
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τους τάφους των Βενιζέλων επισκέφθηκε το σπίτι του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα, που σήμερα έχει μετατραπεί σε μουσείο, καθώς και την έδρα του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Μελετών "Ελευθέριος Βενιζέλος".
    Επόμενος σταθμός του ήταν το δημαρχείο Χανίων, όπου ο δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν την λειτουργία του νέου "Καλλικρατικού" δήμου αλλά και για τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για ενίσχυση του τουρισμού στα Χανιά μέσω της κρουαζιέρας.
από:ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου