Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Από γοργόνα... surfer!

 η Lady Gaga !!!


Στο τελευταίο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι "You and I" η εκκεντρική Gaga εμφανίζεται σαν γοργόνα (από τις άσχημες και τερατώδεις) μέσα σε μία μπανιέρα. Έκτός, όμως, από το να τραγουδάει και να προκαλεί, η Lady Gaga στις διακοπές της κάνει ό,τι κάνουν και όλοι οι συνηθισμένοι σταρ! Surfing!
Η διάσημη ποπ σταρ εντυπωσίασε τους πάντες στο Μεξικάνικο θέρετρο του Puerto Vallarta, όταν εμφανίστηκε με την κλασική στολή του surfer, έτοιμη να δαμάσει τα κύματα!
Αν και αρχάρια, η 25χρονη ντίβα κατάφερε πολύ γρήγορα να σταθεί με στιλ και να ισορροπήσει με ευκολία επάνω στην μεσαίου μεγέθους σανίδα της .Αρχικά, ως καλή μαθήτρια, φορούσε την ελαστική στολή της αλλά στην πορεία -αφού ξεθάρρεψε- αποφάσισε να την βγάλει και να μείνει πάνω στην σανίδα μόνο με το μικροσκοπικό, μαύρο μπικίνι τηςΑπό την στιγμή, μάλιστα, που έμεινε μόνο με το μαγιό της, ένιωσε πολύ πιο άνετα και σέρφαρε με το στιλ και την άνεση του επαγγελματία. Άλλωστε, εκτός από την κίνηση, και από εμφάνιση σκίζειΠάντως, η αλήθεια είναι ότι ντυμένη με ένα απλό μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και αμακιγιάριστη, η 25χρονη Stefani Germanotta –όπως είναι το πραγματικό της όνομα- είναι πολύ πιο σέξι από την προκλητική (έως κιτς ορισμένες φορές) ποπ ντίβα Lady Gaga...
Από: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου