Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ “αριστερόφρονες” ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ???

Τι διαφορά έχουν από τους χρυσαυγίτες; Καμία …


Κάποιοι “αριστερόφρονες” ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ – αν κρίνουμε απο αυτούς που παίζουν το βίντεο στην Ελλάδα – προσπάθησαν χθες να διακόψουν δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου σε εστιατόριο στο Βερολίνο όπου βρίσκεται για να μιλήσει σε συνέδριο για την Ευρώπη με Σρέντερ, Σόιμπλε, Μπλερ κλπ. Από το βίντεο φαίνεται ότι ο Παπανδρέου προσπαθεί να τους καλέσει να μιλήσουν αλλά αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να φωνάξουν, να βρίσουν και να βιντεοσκοπήσουν. Γνωστή ιστορία. Εκπαιδεύτηκαν σε αυτό, όλο το 2011. Τους ίδιους προπηλακισμούς έκαναν τα αριστερά γκρουπούσκουλα δεκάδες φορές, π.χ.
στον Πεταλωτή και στο Λοβέρδο για να θυμηθούμε μόνο δύο περιπτώσεις.
Ποια η διαφορά τους απο τους χρυσαυγίτες; Καμία. Ο φασισμός είναι ένας. Η βία, λεκτική και σωματική, είναι μία. Φυσικά τώρα η βία στρέφεται και ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ που επί μήνες έκλεινε τα μάτια και ευλογούσε ανάλογες ενέργειες.

Δείτε το βίντεο – θαυμάστε την παλληκαριά των φωνασκούντων. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου αφού προσπάθησε να τους καλέσει να μιλήσουν ήρεμα και αυτοί αρνήθηκαν, συνέχισε το δείπνο του. Έχει ζήσει στο πετσί του τον φασισμό ο Γιώργος Παπανδρέου. Μικρό παιδί η Χούντα του είχε καλλήσει το πιστόλι στο κεφάλι για να μαρτυρήσει που είναι ο πατέρας του. Αυτούς θα φοβηθεί;
http://www.diktionews.gr/parapolitika/3369-mono-diktionewsgr-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου