Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Βλαδίμηρε λέει ο λαός μας !!

Αδερφές και παλικάρια

Έχει ο καιρός γυρίσματα, Βλαδίμηρε, 
 κι εκεί που ο μέγας αρνητής του Μνημονίου ζητούσε ψήφο για να αναδιαπραγματευτεί, τώρα, να μου το θυμηθείς, θα είναι ο μόνος που θα υπογράψει την εκτέλεση του λαού του.
Ο Ευάγγελος, έτσι κι αλλιώς, δεν υπογράφει. Υπέγραψε τ' άλλα Μνημόνια, δεν του αρέσει να επαναλαμβάνεται...
Μου αρέσει που ο πρόεδρος πάντα βρίσκεται στον παλμό της αγωνίας μας: Μέγα δίλημμα κι αβάσταχτος προβληματισμός, σήμερα, το εάν ο μελλοντικός Παπούλιας θα εκλέγεται απευθείας απ' τον λαό! Με λίγα λόγια, τώρα
που σου σκάνε οι επιταγές και τα γραμμάτια και ψάχνεις δουλειά με το κιάλι, την στιγμή που το αφεντικό σού πετσοκόβει μισθό και η Πολιτεία φάρμακο, εσύ θα ξενυχτήσεις σκεπτόμενος το αν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι στο εφεξής διορισμένος.
Φέρτε χάπια να καταπίνω και πιατικά να σπάω ένα πράμα!
Όσο για τον Φώτη που πλάγιασε με τις "άρρωστες" για να κολλήσει, υποψιασμένος είπε κι αυτός το "όχι" (μέρα που έρχεται), αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τον... ευφυέστατο Μιχελογιαννάκη και την εν είδει ντίβας θεαματικότατη έξοδό του από τον παράδεισο μιας ροζ Αριστεράς.
Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του, που άργησε να καταλάβει την συμπαιγνία. Δηλαδή τι πίστευε ότι θα έκανε ο Κουβέλης, όταν σερνόταν στην τρικομματική κομπανία, πόκερ θα έπαιζε για μπιρίμπα;
Αδελφές και παλικάρια, λέει ο λαός μας. Βάλε με το νου σου ποιος είναι τι...
Ο βλάκας είναι πιο επικίνδυνος από τον προδότη ή τον ορκισμένο εχθρό σου, Βλαδίμηρε. Κοίτα τον Πάγκαλο, πώς αναμασάει την κατάντια του, ευλογώντας τον Αντωνάκη και πυροβολώντας τον Ευάγγελο που τον κρατά στην από 'ξω! Νεότατος ο Θεόδωρος, στο άνθος της πολιτικής του ορμής, νιώθει αδικημένος που η καριέρα του βάλτωσε στην πιο ακμαία δεκαετία της ηλικίας του.
Συμπαθέστατος όλων ο Βρούτσης, με το μάτι το γλαρό τού ξενύχτη... Έδωσε μάχη και κέρδισε! Το μόνο σίγουρο. Οι χαμένοι γνωστοί εδώ και καιρό: Τα γερόντια και οι άνεργοι, που θα τον πνίξουν στον ύπνο του τον βαθύ, και οι μισθωτοί της αφραγκιάς και της πείνας, που θα τον ξενυχτάνε πριν την πολιτική του κηδεία...
Τρέμει ο Μέρκελος την θαυματουργή Ελλάδα που δόση δεν παίρνει και ποτέ δεν πτωχεύει! Ντάγκα ντάγκα οι μισθοί, έστω και πενιχροί και πετσοκομμένοι, και η δόση του καλοκαιριού καλά Χριστούγεννα! Έτσι, για να μην χάνουμε και το μέτρημα. Διακόσιες πτωχεύσεις και η Ελλάδα όρθια! Ξαπλωτοί μονάχα οι Ελλαδίτες...
Λάκη, μην ξεπέφτεις τόσο πολύ: Δεν έχουν τίποτε κοινό οι Έλληνες μετανάστες με τα εγκληματικά ξενόφερτα σκουπίδια που ρημάζουν τις ζωές μας.
Δεν το λέω εγώ, ο Δένδιας το λέει. Δεν έχω τίποτα με τους συνανθρώπους μου μετανάστες, αλλά να, τώρα που κι εγώ αρχίζω να αισθάνομαι έτσι μέσα στην χώρα μου, λέω να το ρίξω στις στατιστικές, όπως ο αναντικατάστατος υπουργός Προστασίας(;) του Πολίτη και του... Κωνσταντινουπολίτη!
(Μάζευέ τα, Βλαδίμηρε, όπου να 'ναι σκάει μύτη η Σαλώμη...)
Από: hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου