Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Είδα τον καρνάβαλο

Τον Ζουγανέλη ??

 Σε βίντεο όπως και πολλοί άλλοι, 
και τα ξεφτιλίκια που είπε..
 Θα μπορούσα να αραδιάσω αμέτρητα επίθετα και μπινελίκια που πράγματι του αξίζουν..
 Όμως το πρόβλημα είναι πολιτικό κι είναι σοβαρό,επίσης μας αφορά όλους..
 Οι αηδίες που ξέρασε και το ''αντιμνημονιακό'' παραλήρημα του, σαν να βρίσκονταν στην πλατεία του 2011,
αποδεικνύουν πως ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και του εκλογικού σώματος,μετά από 9 χρόνια κρίσης και 4 μνημόνια δεν έχει πάρει πρέφα Χριστό.. 
Ο άθλιος αυτός ''απογοητευμένος'' Συριζαίος απευθύνεται στον ψεκασμένο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ,των ΑΝΕΛ,της ΧΑ,της Κωνσταντοπούλου,του Λαφαζάνη,του Καζάκη και του κάθε πολιτικάντη που ψάχνει θέση στο κοινοβούλιο συντηρώντας τον αντιμνημονιακό μύθο.. 
Αυτό είναι το IQ του όπως και των συμφωνούντων μαζί του,αυτό ξέρει,να διχάζει,να σπέρνει μίσος ΓΙΑ να βρίσκει λόγο ύπαρξης αλλά και πελατάκια για τις συναυλίες του.. 
Και δυστυχώς πιστέψτε με,είναι πάρα πολλοί ακόμα που τον ακούνε και σκέφτονται τα ίδια,το ακόμα χειρότερο είναι πως τα πιστεύουν κιόλας.
 Χρέος μας λοιπόν είναι να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να αντιμετωπίσουμε αυτό το άρρωστο ''φαινόμενο'' απαντώντας πειστικά,,πολιτικά πάντα,με θέσεις,απόψεις,προτάσεις,λύσεις πραγματοποιήσιμες,εφαρμόσιμες και αληθινές.
Ας μην μπούμε στο τρυπάκι να λαϊκίσουμε κι εμείς για να τους ''αντιμετωπίσουμε''.. 
Ας μιλήσουμε καθαρά για τους λόγους της κρίσης,τι έφερε τα μνημόνια,πώς θα βγούμε απ`αυτά και το σημαντικότερο,να κάνουμε όσες μεταρρυθμίσεις χρειάζονται για να μην ξαναχρειαστεί να ξαναμπούμε σ`αυτά.. 
Να δημιουργήσουμε πλούτο χωρίς να παράγουμε χρέος..
 Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε δηλαδή..
 Ξέρω πως είναι δύσκολο,αλλά είναι μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου