Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕΡΟΣ 1ο

 ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:

Α. Η ΓΝΩΜΗ MOY ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.
 Β. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΣΥΜ.
Γ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΔΗ.ΣΥΜ. 
ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΜΜΑ , Ή ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. 
Δ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011.
Θα δημοσιοποιήσω τα ονόματά τους, για να ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ κάποιος ή κάποια από ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, να βάλει υποψηφιότητα για επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥΜ.!!!! 
Και εάν το τολμήσει, ΝΑ “ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ” 
ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!!!! 
 Θα πρέπει να δηλώσω, ότι αυτά που ακολουθούν είναι προσωπικές μου απόψεις, οι οποίες μπορεί να ταυτίζονται με πολλούς συντρόφους από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. 
 ΜΕΡΟΣ 1ο (από 2) 
Α. Πριν απ’ όλα, θα πρέπει να δηλώσω ότι είμαι υπέρ της συνεργασίας των Κομμάτων και των Κινήσεων που ανήκουν στον Σοσιαλδημοκρατικό Πολιτικό Χώρο. Είμαι υπέρ της συνεργασίας και της κοινής καθόδου στις εκλογές, γιατί πιστεύω ότι είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δρόμος που οδηγεί στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της Σοσιαλδημοκρατικής Παράταξης, ώστε αυτή η Παράταξη να ξαναγίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να «σπάσει» το Δίπολο μεταξύ του Δεξιού και του Αριστερού Λαϊκισμού, και να μπορέσει το συντομότερο δυνατόν, να εφαρμόσει τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος. 
Β. Αναφορικά με τις υποψηφιότητες για την εκλογή του Επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. από την Βάση, 
ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΩ : 
1. Εάν ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥΜ. θα τον στηρίξω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ΟΛΟΨΥΧΑ. Γιατί πιστεύω πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ σύγχρονος Έλληνας πολιτικός, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.!!!!
 2. Σε περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥΜ, θα λυπηθώ μεν, αλλά θα σεβαστώ την απόφασή του, γιατί είμαι βέβαιος ότι θα έχει πάρει αυτή την απόφαση μετά από ώριμη σκέψη.
 Είμαι βέβαιος ότι την απόφαση αυτή θα την έχει πάρει, με γνώμονα (όπως κάνει ΠΑΝΤΟΤΕ), το γενικότερο καλό της Σοσιαλδημοκρατικής Παράταξης και της Χώρας.!!!!
 ΣΗΜ. Για να μη μιλάω αόριστα, θα αναφέρω έναν σοβαρό λόγο, για τον οποίο ο Γ. Παπανδρέου θα μπορούσε να αποφασίσει να μην βάλει υποψηφιότητα για την Ηγεσία της ΔΗ.ΣΥΜ : 
Όλοι όσοι παρακολουθούμε τα πολιτικά δρώμενα, γνωρίζουμε ότι από την διετία 2010 – 2011, εξ αιτίας αρκετών από τις ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ Μεταρρυθμίσεις που θεσμοθέτησε η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, ( πχ. Άρση του Τραπεζικού Απορρήτου, Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, Νόμος για τις offshore εταιρείες, Νόμος για το “Ξέπλυμα” του Μαύρου χρήματος κ.λ.π. καθώς και το ΦΡΕΝΟ στα χωρίς Τραπεζικά κριτήρια “θαλασσοδάνεια” των Εκδοτικών επιχειρήσεων), το Οικονομικό και Εκδοτικό Κατεστημένο, κυριολεκτικά ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέο ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΓΡΙΑ.!!!!!
 Ενδεχομένως, ο Γ. Παπανδρέου να θελήσει να ΜΗΝ τους δώσει την αφορμή να κηρύξουν ΑΓΡΙΟ πόλεμο στην ΔΗ.ΣΥΜ. προκειμένου να “χτυπήσουν” τον ίδιο!!!!!!!!!!!!! 
(Προσωπικά είμαι αντίθετος στο να υποτασσόμαστε στους εκβιασμούς των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ και του Οικονομικού Κατεστημένου, αλλά καταλαβαίνω πως για μένα (που εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου) είναι εύκολο να αποφασίζω. 
 Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα, εάν από την απόφασή μου εξαρτιόταν η τύχη μιας ολόκληρης Παράταξης και ενός ολόκληρου λαού).!!!!
 3. Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος Ηγέτης της ΔΗ.ΣΥΜ, ο υποψήφιος που θα επιλέξω να στηρίξω, εκτός από τις Ηγετικές Ικανότητες που πρέπει να διαθέτει, την επάρκεια σε γνώσεις, την αποφασιστικότητα που θα δείξει στην καταπολέμηση των Αιτιών που μας Χρεοκόπησαν (Πελατειακό Σύστημα, Διαφθορά, Παραοικονομία, Φοροδιαφυγή κλπ) θα πρέπει να έχει και τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 
α.) Να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ κάποιος από τους Αποστάτες που εξανάγκασαν σε παραίτηση ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (Χρονολογικά) Αυτοδύναμα Εκλεγμένο (με 44%) Πρωθυπουργό της Χώρας, τον Γιώργο Παπανδρέου και την Κυβέρνηση ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ) Κόμματος, του ΠΑΣΟΚ και άνοιξαν έτσι το δρόμο της επιστροφής στην εξουσία της Ν.Δ. (στο κόμμα που μας Χρεοκόπησε), και με αυτή την ΑΘΛΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ έσπρωξαν το ΠΑΣΟΚ στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.!!!!!
 β.) Να μην είναι κάποιος από αυτούς που μετετράπησαν σε “τσιράκια” και σε “δεκανίκια” του Σαμαρά και της Ν.Δ. την περίοδο 2012 - 2014. 
γ.) Να μην είναι κάποιος από αυτούς που ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ προς τη Ν.Δ. και “ονειρεύονται” Συγκυβέρνηση μαζί της, όπως το 2012.
 δ.) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ : Ο υποψήφιος (ή η υποψήφια) Πρόεδρος, πρέπει να δείξει από την πρώτη στιγμή ότι, είναι αποφασισμένος ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ για την αποκατάσταση της Αλήθειας και με τα ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που υπάρχουν, ΝΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ από τους Πολιτικούς Αντιπάλους – Απατεώνες, οι οποίοι (εκμεταλλευόμενοι την “αλαλία” του ΠΑΣΟΚ), έχουν καταφέρει να πείσουν πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, ότι για την Κρίση ευθύνονται (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) ο .... Ανδρέας, ο ... Σημίτης και (ΚΥΡΙΩΣ) ο .... Γιώργος Παπανδρέου.!!!!!
 Δηλαδή, ευθύνεται (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) το... ΠΑΣΟΚ.!!!!! Ενώ ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ της Οικονομίας Κ. Καραμανλής, έχει μείνει στο ... Απυρόβλητο.!!!!!!!!!!!!!!! 
Και έτσι η ΝΔ, το κόμμα που Χρεοκόπησε τη Χώρα, βαδίζει ΟΛΟΤΑΧΩΣ προς την ..... Εξουσία.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Αυτή η ΜΗ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του ΠΑΣΟΚ, είναι (ουσιαστικά) μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΒΑΝΤΑ προς τη Ν.Δ. προς το Κόμμα που οδήγησε την Χώρα ένα βήμα από την Ασύντακτη Χρεοκοπία και μια ανάσα από μια Εθνική καταστροφή!!!
 Ενώ παράλληλα, οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.!!!! Και είναι ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ για την άνοδο της ΔΗ.ΣΥΜ.
 Η Άνοδος της ΔΗ.ΣΥΜ. θα αρχίσει και θα είναι ΡΑΓΔΑΙΑ, όταν η ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΗ Δημοκρατική Παράταξη αρχίσει να ξανααποκτά την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της.!!!! 
Και η Αξιοπιστία της Δημοκρατικής Παράταξης θα αποκατασταθεί, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, και την κατάρρευση των Άθλιων Συκοφαντιών. Μόνο με την Ανάκτηση της Αξιοπιστίας της, η Δημοκρατική Παράταξη ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ και θα πάρει την θέση που της αρμόζει στο Πολιτικό Σκηνικό. 
Επειδή κάποιοι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ (από το ΠΑΣΟΚ), αποφεύγουν να υποστηρίξουν το έργο της Κυβέρνησης Παπανδρέου, (ή μάλλον επαίρονται για τα επιτεύγματα αυτής της Κυβέρνησης, αλλά λένε μόνο ότι ήταν Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ).!!!
 Επειδή (προφανέστατα) συμπεριφέρονται μέ αυτό τον “κουτοπόνηρο” τρόπο φοβούμενοι πως Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ της πολιτικής αυτής της Κυβέρνησης θα σημάνει και ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Γιώργου Παπανδρέου, θα τους πω ότι :
 Ο Γιώργος Παπανδρέου ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ, για ΟΛΕΣ τις Επιλογές του, που αφορούσαν ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ και ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της Χώρας.!!!!! 
Απόδειξη, ότι οι επόμενοι “Αντιμνημονιακοί” - Πολιτικοί Σαλτιμπάγκοι Πρωθυπουργοί (Σαμαράς και Τσίπρας), μόλις διαπίστωσαν πως τα ΨΕΥΤΙΚΑ και ΜΕΓΑΛΑ λόγια τους, (Ισοδύναμα “Ζαππείων”, Διαφορετικό Μείγμα Οικον. 
Πολιτικής, “Σκίσιμο” Μνημονίων, “Διώξιμο της ΤΡΟΙΚΑ” κλπ), με τα οποία ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ τους “Αγανακτισμένους” των πλατειών, ήταν ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ και ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ, έκαναν τις “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ” τους και αρχικά ο Σαμαράς (που με το “ουδείς αναμάρτητος” νόμισε ότι “καθάρισε”) και εν συνεχεία ό Τσίπρας, ακολούθησαν την Πολιτική που είχε χαράξει ο Γιώργος Παπανδρέου, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΉ.!!!! 
Ενώ ο Παπανδρέου πραγματοποίησε το 80% της Προσαρμογής, με “μείγμα” : 
 α. ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,
 β. ΣΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΈΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ (έως 35.000 ετησίως μικτά) από Μισθούς και Συντάξεις γ. και ΟΧΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.!!!!!!! 
Ο Σαμαράς πράγματι “άλλαξε” το μείγμα της Οικον. Πολιτικής : α. ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, 
β. “ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ” ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, 
γ. “ΤΣΑΚΙΣΜΑ” του κόσμου στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.!!!!!! 
Φτωχοποιώντας έτσι, μεγάλα τμήματα του Ελληνικού Λαού.!!!!
 Ο Τσίπρας (μετά από γελοίες και τραγικές παλινωδίες που κόστισαν στη Χώρα πάνω από 100 Δις Ευρώ), συνέχισε την Φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΣ τις Επικουρικές Συντάξεις, ανεβάζοντας τα Φορολογικά βάρη του κόσμου σε επίπεδα ΑΒΑΣΤΑΚΤΑ, και φθάνοντας στην ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (για Κυβέρνηση που υποστηρίζει ότι είναι “αριστερή”) ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ, να κόψει από τα πλέον φτωχά τμήματα του Ελληνικού λαού, ένα επίδομα ΑΝΑΣΑ για αυτούς, το ΕΚΑΣ, στέλνοντάς τους έτσι στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.!!!!!!
 Το έργο της Κυβέρνησης Παπανδρέου έχει πλέον καταγραφεί, και η δικαίωση από την ιστορία, ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ.!!!!
 Συνεπώς, δεν μιλάμε για δικαίωση Παπανδρέου. 
(Άλωστε, ο ίδιος δεν δείχνει καμία “πρεμούρα” για την δική του δικαίωση).!!!
 Αλλά πρόκειται ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, για την δικαίωση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ της διετίας 2010 – 2011 της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, που έσωσε την Χώρα από μια Εθνική Καταστροφή.
 Όπως και για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ της Κυβέρνησης του ΙΔΡΥΤΗ του ΠΑΣΟΚ, του ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ, ότι (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) από αυτόν ξεκίνησε η ... υπερχρέωση της Χώρας.
 (Ενώ τα ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που υπάρχουν, αποδεικνύουν, ότι αυτά ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Πραγματικότητα).!!!! 
Όπως και για την Κυβέρνηση του Κ. Σημίτη, τον οποίο κατηγορούν ότι με την (ΔΗΘΕΝ) σπατάλη των Ολυμπιακών Αγώνων, χρεοκόπησε τη Χώρα.!!!! 
Τελικά οι Πολιτικοί Απατεώνες έχουν πείσει την πλειοψηφία του κόσμου, πως το “Τσοβόλα δώστα όλα”, η σπατάλη των Ολυμπιακών Αγώνων και το “Λεφτά Υπάρχουν”, ευθύνονται για την Χρεοκοπία της Χώρας, και όχι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Οικονομική πολιτική του Καραμανλή.!!!!
 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΣΥΜ. : 
Η Δημοκρατική Παράταξη ΠΡΈΠΕΙ να αποδείξει και να πείσει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ότι η Χώρα έφθασε στα πρόθυρα της Ασύντακτης Χρεοκοπίας, εξ αιτίας της ΑΘΛΙΑΣ Οικονομικής Πολιτικής της Κυβέρνησης της Ν.Δ, της Κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή, και ότι η Δημοκρατική Παράταξη, όχι μόνο δεν Χρεοκόπησε τη Χώρα, αλλά την έσωσε από μια Εθνική Καταστροφή. Χωρίς την ΔΙΚΑΙΩΣΗ της Δημοκρατικής Παράταξης, για την Οικονομική Πολιτική της ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, αλλά ιδιαίτερα κατά την περίοδο 2010 – 2011 που παρέλαβε από τη Ν.Δ. μια Χώρα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ, και την έσωσε από την Ασύντακτη Χρεοκοπία και την Φρίκη της Στάσης Πληρωμών, η Δημοσκοπική Ανάκαμψη της ΔΗ.ΣΥΜ. θα είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ, ακόμη και εάν παρουσιάσει ένα τέλειο Πρόγραμμα.!!!!!!
 Εάν η πλειοψηφία του κόσμου έχει πιστέψει πως η χώρα Χρεοκόπησε εξ αιτίας της πολιτικής της Δημοκρατικής Παράταξης, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΠΛΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗ.ΣΥΜ.!!!!!! 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ. (Στο 2ο Μέρος, θα εξηγώ την άποψή μου, για το εάν η ΔΗ.ΣΥΜ. πρέπει να εξελιχθεί σε Ενιαίο Κόμμα, ή εάν είναι καλύτερα να παραμείνει Συνασπισμός Κομμάτων. Επίσης, θα κοινοποιήσω τα ονόματα ΟΛΩΝ όσων πρωτοστάτησαν στην Αποστασία του Νοεμβρίου του 2011.
 Θα το κάνω επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτούς που ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ την Κυβέρνηση του δικού μας Κόμματος, γεγονός που συνετέλεσε στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του ΠΑΣΟΚ, και άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή στην εξουσία, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ).!!!! 

 Πηγή: Απόστολος Κυριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου