Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ !!!!!!

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, 
 ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. 
ΨΕΜΑ 8ο. ΤΟ ΨΕΜΑ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010 – 2011 ΕΚΑΝΕ (ΤΑΧΑ) ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΚΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ : ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010 – 2011, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ
 Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, 
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, έως 33.000 Ευρώ ετησίως Μικτά – (δηλ. πριν από τις κρατήσεις και πριν από τον φόρο).

Οι Συντάξεις (αλλά και οι Μισθοί) μέχρι αυτό το ύψος, είχαν από ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ έως ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ Μειώσεις.!!!!!  
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ : 
Θα αναφερθώ στις Επικουρικές Συντάξεις, οι οποίες, κυριολεκτικά ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ 
από τους πρώην «Αντιμνημονιακούς Τσαρλατάνους Σαμαρά και Τσίπρα .
 Στο τέλος του παρόντος κειμένου, θα επισυνάψω έναν Πίνακα με τις Επικουρικές Συντάξεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ Συνταξιούχου, όπου : 
Σε αυτόν τον Πίνακα, στη στήλη Καθαρά Ποσά, (πρόκειται για τις μετά τις κρατήσεις Καθαρές και προ Φόρων Αποδοχές), θα διαπιστώσετε : 
α). Οι Καθαρές (προ φόρου) αποδοχές από Επικουρικές Συντάξεις του έτους 2010, 
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ από την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.!!!
 β). Οι Καθαρές (προ φόρου) αποδοχές του 2011, είχαν μια μικρή μείωση, (Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης 3,5%), η οποία ουσιαστικά ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ το τελικό (μετά τους Φόρους) Εισόδημα, χάρη στις ευνοϊκότερες (για τα Χαμηλά και Μεσαία Εισοδήματα) φορολογικές κλίμακες που είχε ορίσει η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, καθώς και στην Επιστροφή Φόρου λόγω Συλλογής Αποδείξεων.!!! 
γ). Η ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ των Επικουρικών Συντάξεων, ξεκίνησε το 2012 από την Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, και συνεχίστηκε από την Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. 
Έτσι, οι Καθαρές (προ Φόρου) Αποδοχές, από 10.737 Ευρώ το έτος 2011, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ στις 3.385 Ευρώ το έτος 2016.!!!!!!! 
Δηλαδή υπήρξε ΜΕΙΩΣΗ κατά 7.352 Ευρώ ή σε ποσοστό 68,47%.!!!!!!! 
Αυτό το ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ, είναι «Έργο» των Κυβερνήσεων Σαμαρά – Βενιζέλου και Τσίπρα – Καμμένου. 
Γι αυτό πρέπει ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ οι Πολιτικοί Απατεώνες και τα Παπαγαλάκια τους, να εμπλέκουν τον Γιώργο Παπανδρέου και την Κυβέρνησή του, στη ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ του Ελληνικού Λαού.!!!! 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ελπίζω ότι δεν θα βρεθεί κάποιος ανόητος ο οποίος, (σύμφωνα με τη νοοτροπία «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»), θα σκεφτεί ή θα πει : 
«Αφού αυτός ο Συνταξιούχος είχε τόσο υψηλή Επικουρική Σύνταξη, καλά κάνανε και του την πετσοκόψανε».!!!! 
Αυτός ο ισχυρισμός είναι ΑΝΟΗΤΟΣ, για δύο λόγους : 
1.Γιατί ο εν λόγω Συνταξιούχος, ήταν εργαζόμενος στον Ιδιωτικό Τομέα, συνεπώς τις Εισφορές τις πλήρωνε ο ίδιος και όχι το Δημόσιο, (όπως γινόταν με εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα).!!!!!
 2.Γιατί οι Υψηλές Επικουρικές Συντάξεις ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ μεν, (όπως του συγκεκριμένου Συνταξιούχου), αλλά δεν γλύτωσαν το «Πετσόκομμα» ΟΥΤΕ οι Χαμηλές Επικουρικές Συντάξεις, οι οποίες σχεδόν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.!!!!!!! ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : 
 Η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, παρ’ ότι ανέλαβε την διακυβέρνηση ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ που υπήρξαν στη Χώρα εδώ και κάποιες δεκαετίες, επέτυχε :
 α. Να μειώσει (μέσα σε μόλις δύο χρόνια), το ΘΗΡΙΩΔΕΣ Έλλειμμα που μας άφησε η Κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή κατά 14,3 Δις Ευρώ (σε ποσοστό 6,2% του ΑΕΠ).!!!!!
 β. Την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για τα Ευρωπαϊκά χρονικά Μείωση του Ελλείμματος, την επέτυχε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ παράλληλα τα Χαμηλά και Μεσαία Εισοδήματα από Μισθούς και Συντάξεις.!!!!!! 
γ. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου, σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους «Αντιμνημονιακούς Σαλτιμπάγκους» Σαμαρά και Τσίπρα, ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ.!!!!!
 Δώδεκα χιλιάδες ήταν προ Μνημονίου, δώδεκα χιλιάδες το διατήρησε.!!!!! 
δ. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΊΑ, αλλά και με τις χαμηλότερες Φορολογικές Κλίμακες που καθιέρωσε, οι Μισθωτοί και οι Συνταξιούχοι με Καθαρές (προ Φόρων) αποδοχές έως 32.000 Ευρώ ετησίως, είχαν μικρότερη επιβάρυνση σε Φόρους, από ότι το 2009 και πριν.!!!!! 
ε. Την διετία 2010 – 2011, παρά τις ΑΦΟΡΗΤΕΣ πιέσεις της ΤΡΟΙΚΑ προς την Κυβέρνηση Παπανδρέου, δεν έγινε ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ, ούτε στον κατώτατο βασικό Μισθό, ούτε στο Ημερομίσθιο.!!!! 
στ. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ στις πιέσεις των Δανειστών και ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ τα περιουσιακά στοιχεία της Χώρας για … 99 χρόνια, όπως έκανε η ΔΗΘΕΝ …. «Αντιμνημονιακή» Κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ αυτά που έπραξε η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, με ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, των πρώην Αντιμνημονιακών … 
Μασκαράδων, που κυβέρνησαν μετά τον Ιούνιο του 2012.!!!! 
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ : «Καταλαβαίνω» (αλλά και την καταδικάζω, όπως ΠΆΝΤΑ καταδικάζω ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ και ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ), την προσπάθεια της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, να κρύψουν το γεγονός ότι τη διετία 2010 -2011, παρά το γεγονός ότι η Ασύντακτη Χρεοκοπία ήταν «προ των πυλών», παρά την ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της τότε Αντιπολίτευσης, 
παρά τον ΛΥΣΣΩΔΗ ΠΟΛΕΜΟ από το Οικονομικό και Μιντιακό Κατεστημένο, η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου κατέφερε το μεγαλύτερο μέρος της Προσαρμογής, κατάφερε να μειώσει κατά 14,3 Δις Ευρώ, το ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ Έλλειμμα (που μας «άφησε» η Κυβέρνηση Καραμανλή) χωρίς να μειώσει τις Χαμηλές και Μεσαίες Αποδοχές (έως 33.000 Ευρώ ετησίως Μικτά), από Μισθούς και Συντάξεις.!!!!!! 
«Καταλαβαίνω» επίσης όσους από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, τον Νοέμβριο του 2011, πρωτοστάτησαν στον ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ Πρωθυπουργού της Χώρας, και τελευταίου Μεταρρυθμιστή Πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου.!!!! 
Γιατί, εάν αναφερθούν ΣΤΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ της περιόδου 2009 – 2011, της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, πως θα μπορέσουν μετά να «δικαιολογήσουν» την (επιεικώς) ΑΦΡΟΝΑ ενέργειά τους να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ, την Μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση του … ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ Κόμματος, για να φέρουν στην Εξουσία τη ΝΔ, δηλ. το Κόμμα ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ.??????? «Καταλαβαίνω» και όσα Στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν στην Κυβέρνηση Σαμαρά, και πρωταγωνίστησαν στη μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σε «ουρά» και σε «δεκανίκι» του Σαμαρά.!!!! 
Πώς να επαινέσουν την Κυβέρνηση Παπανδρέου για την προστασία των Χαμηλών και Μεσαίων Συντάξεων, τη στιγμή που οι ίδιοι συμμετείχαν στην Κυβέρνηση Σαμαρά, που Πετσόκοψε τόσο τις Κύριες, όσο και τις Επικουρικές Συντάξεις.??? 
Δεν μπορώ όμως να κατανοήσω ΤΗΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ στάση της σημερινής ηγεσίας και της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.!!!!
 Ενώ γνωρίζουν πολύ καλά, πως η Χώρα Χρεοκόπησε από ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Πολιτική της Κυβέρνησης Καραμανλή, την Κυβέρνηση της Ν.Δ. Ενώ γνωρίζουν πως το ΠΑΣΟΚ έπεσε στα ΤΑΡΤΑΡΑ, ενώ αντιθέτως η Ν.Δ. βρίσκεται στα πρόθυρα της εξουσίας, εξ αιτίας ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ και ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ εναντίον του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία η Ν.Δ. «βομβαρδίζει» ανενόχλητα την Κοινή Γνώμη επί ΕΠΤΑ σχεδόν χρόνια (χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ), και έχει καταφέρει να πείσει μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, πως για ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ δεν … ευθύνονται οι … ίδιοι (δηλ. το Κόμμα τους, η Κυβέρνηση Καραμανλή που έφερε την Χώρα μια ανάσα από μια Εθνική Καταστροφή), αλλά ευθύνεται (ΤΑΧΑ) το ΠΑΣΟΚ, που έσωσε τη Χώρα, από ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ Ασύντακτη Χρεοκοπία και από ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ της Στάσης Πληρωμών, (που ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ιδιαίτερα για τους πολίτες με Χαμηλά και Μεσαία Εισοδήματα).!!!!!!
 Όμως, γιατί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ΑΦΘΟΝΑ και ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ Στοιχεία, τόσο για «ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ» τους ΨΕΥΤΕΣ και τους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, που τα δικά τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ λάθη εις βάρος της Χώρας τα «φορτώνουν» στο ΠΑΣΟΚ, όσο και για να αποδείξουν ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, τις ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, στάθηκε ΣΑΝ ΒΡΑΧΟΣ απέναντι ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.!!!!!
 Απέναντι στους Ευρωπαίους που είχαν ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ εναντίον της Ελλάδας, εξ αιτίας ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ της Κυβέρνησης Καραμανλή με τα Στατιστικά Στοιχεία.!!!!! 
Απέναντι στην ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ στάση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της τότε Αντιπολίτευσης, που όχι μόνο αρνήθηκε να «βάλει πλάτη» για την σωτηρία της Χώρας, αλλά και έλεγε ΨΕΜΑΤΑ, καταστροφολογούσε και ΞΕΣΗΚΩΝΕ τον κόσμο, αναστατώνοντας την Οικονομική και Κοινωνική ζωή της Χώρας, δυσχεραίνοντας ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια της Κυβέρνησης για τις τόσο απαραίτητες Μεταρρυθμίσεις και για την Δημοσιονομική Προσαρμογή.!!!! Απέναντι στα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ, που από το πρωί έως το βράδυ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ τον κόσμο και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣΑΝ προκαλώντας έτσι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά στην Εθνική Οικονομία.!!!! 
Γιατί λοιπόν η Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν βγαίνει ΑΝΟΙΚΤΑ με μια καμπάνια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ και να ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ τους Ψεύτες.????
 Δεν καταλαβαίνει ότι Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κατά τη διετία 2010 – 2011, θα σημάνει και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της Σοσιαλδημοκρατικής Παράταξης.???????
 Δεν καταλαβαίνει πως η «σιωπή» του ΠΑΣΟΚ, «βολεύει» τη Ν.Δ. και ότι αυτή 
Η ΣΙΩΠΗ ουσιαστικά είναι ΑΒΑΝΤΑ και «ΔΩΡΟ» προς τη Ν.Δ.?????? 
ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΘΑΡΑ : Αυτή η «μούγκα», ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ εναντίον Δημοκρατικών πολιτών, εναντίον της Δημοκρατικής Παράταξης.!!!!! 
Δεν μπορώ επίσης με τίποτα να «κατανοήσω», και κάποια στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και ιδιαίτερα αυτούς που ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, προστατεύοντας παράλληλα τα Χαμηλά και Μεσαία Εισοδήματα.!!!
 Άραγε, δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥΣ και λένε συνεχώς ότι αναγκάστηκαν να πάρουν «πολύ σκληρά Μέτρα».????? 
Δεν έχουν καταλάβει ότι από την Κυβέρνηση Παπανδρέου, «σκληρά Μέτρα» υπήρξαν, μόνο για τους «μεγαλοσχήμονες», για τους Λαθρέμπορους Πετρελαιοειδών, για αυτούς που είχαν μάθει να παίρνουν όσα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ επιθυμούσαν με την μεσολάβηση Πολιτικών φίλων τους, για τα ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ Αρπαχτικά, για τους «Τηλεαστέρες» της ΕΡΤ (με τις εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ Αποδοχές ετησίως), και για τα golden boys των Τραπεζών και των ΔΕΚΟ.????? 
Δεν έχουν καταλάβει ότι επί Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, μόνο των παραπάνω τα συμφέροντα εθίγησαν, και γι αυτό ξεσήκωσαν θύελλα Αντιδράσεων.?????
 Δεν έχουν καταλάβει πως η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των πλατιών Λαϊκών στρωμάτων, άρχισε από το 2012, από την Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και συνεχίστηκε από την Κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου.???? 
Και τώρα ο Πίνακας με την Επικουρική Σύνταξη Συνταξιούχου που σε ολόκληρη τη ζωή του εργαζόταν στον Ιδιωτικό Τομέα, που δείχνει την ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ των Επικουρικών Συντάξεων.!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου