Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Η ΧΩΡΑ !!!

Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ !

 ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ 
ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ 
 Επειδή υπάρχει κόσμος που είναι συγκρατημένος και επιεικής με την αριστερά θα μου επιτρέψετε να πω δυο τρία πράγματα. 
Στην ιστορική διαδρομή υπήρξαν πράγματι άνθρωποι προοδευτικοί με όνειρα και ιδανικά που καλοπροαίρετα πίστευαν σε μια άλλη κοινωνία διαφορετική, δίκαιη και ανθρώπινη και έδωσαν αγώνες για τα πιστεύω τους. 

Καμία σχέση όμως δεν έχουν οι αγωνιστές αυτοί και ρομαντικοί άνθρωποι, με τα τέρατα που έφυγαν από το ΚΚΕ και εμφανίστηκαν ως εκσυγχρονιστική, ανανεωτική αριστερά. 
 Αυτό το συνονθύλευμα ανθρώπων χωρίς αρχές και αξίες, αφού βολόδερνε για χρόνια στο περιθώριο της πολιτικής ζωής, εκμεταλλευόμενο το 2011 το αντιμνημονιακό παραμύθι που εμπνεύστηκε ο Σαμαράς, έφτιαξε καριέρα εξουσίας την οποία τελικά άρπαξε με απάτες και ασύστολα ψεύδη. 
 Αυτή η ψευτοαριστερή μάζωξη όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που χτύπησε αλύπητα για να υφαρπάξει με αθλιότητες την εξουσία. 
 -Με τον Κύρκο αρχηγό τα έκανε πλακάκια με το ΚΚΕ και τον αρχιερέα της αποστασίας το 65 Κων. 
Μητσοτάκη και συνωμότησαν όλοι μαζί προκειμένου να βάλουν τον Ανδρέα φυλακή κατηγορώντας τον για κλέφτη με μάρτυρες του σχοινιού και του παλουκιού και να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ μοιράζοντας τα ιμάτια του. 
 -Στο ειδικό δικαστήριο δημόσιος κατήγορος ήταν ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πρόεδρος ΤΟΤΕ του Συνασπισμού, πατέρας της μεγαλομανούς και σαλταρισμένης Ζωής Κωνσταντοπούλου. 
 -Ο Αλαβάνος όσα χρόνια ήταν αρχηγός η μόνη μεγάλη έγνοια του ήταν όχι η Δεξιά αλλά το κακό ΠΑΣΟΚ που έγινε εξουσία χωρίς την έγκριση τους, κατηγορώντας το συστηματικά ακόμα και για τον κατακλυσμό του Νώε. 
 -Ο Τσίπρας τελικά που τον διαδέχτηκε στην «αριστερή» παραμυθολογία ήταν το αποκορύφωμα της ανηθικότητας και του τυχοδιωκτισμού που χαρακτήριζε πάντοτε αυτό τον χώρο. 
Αδίστακτος, αμετροεπής, εμπαθής και προσχηματικά δικαιοφόρος, πουλώντας νιάτα και επανάσταση κατάφερε να τραβήξει τη χώρα μέσα στα κακόφημα σακάκια της ανοησίας και της προστυχιάς που σέρνονταν ανέξοδα για δεκαετίες.
 Τα αποτελέσματα επώδυνα και απολύτως εμφανή για την Ελλάδα. 

 πηγή: Σταύρος Στραβόλαιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου