Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Ανδρέας Παπανδρέου ...

Ο Βαγγέλης πρόεδρος 

 Κόμματος θέλει να είναι 
Και δεν τον νοιάζει ποιανού κόμματος θα είναι. 
 Βαγγέλη Βενιζέλε η Κυβέρνηση 
Γ Παπανδρέου θεσμοθέτησε ότι οι εισαγγελικές διώξεις κατά πολιτικών πριν πάνε στην βουλή τις εξετάζει 3μελές δικαστικό συμβούλιο Εφετών για το αξιόπιστο των αδικημάτων των πολιτικών.

 Βαγγέλη Βενιζέλε γιατι δεν ζήτησες η βουλή να κάνει χρηση του νόμου που και εσύ ψήφισες για το 3μελες Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών και να λειτουργήσει η βουλή ως ο νόμος ορίζει σ αυτές τις περιπτώσεις.
 Δεν βλέπεις Βαγγέλη Βενιζέλε ότι το σκάνδαλο Novartis βοα παγκοσμίως.
 Γιατι Βαγγέλη Βενιζέλε για το σκάνδαλο της Novartιs λειτούργησες ως Νομικός στη βουλή ποιον ήθελες να υπερασπιστείς και ΌΧΙ ως Βουλευτής ως όφειλες . 
 Γιατί Βαγγέλη Βενιζέλε δεν έκανες ως πολιτικός την πολιτική διάγνωση με τις προμήθειες και τις υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων στην συγκεκριμένη περίπτωση και δεν ζήτησες την θεσμοθέτηση κανόνων πέραν της ηλεκτρονικής Συνταγογράφισης και της Διαύγειας που και εσύ ως μέλος της Κυβέρνησης του Γ Παπανδρέου ψήφισες. 
 Γιατι Βαγγέλη Βενιζέλε εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του Βουλευτή ζήτησες να μιλήσεις στην επιτροπή της Βουλής για την δίωξη Πρωθυπουργών και Υπουργών για το Σκάνδαλο της Novartis ως Νομικός για να αποδείξεις ως νομικά αβάσιμο την δίωξη των Υπουργών .
 Βαγγέλη Βενιζέλε πες μας ποιανού εντολέας Νομικός είσαι . Είσαι του εαυτού σου γιατι και εσύ είσαι κατηγορούμενος .
 Η των άλλων Υπουργών παράδειγμα της ΝΔ που για πληθυσμό 10 εκατ πολιτών ο Αβραμόπουλος Υπουργός Υγείας της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή παράγγειλε 16 εκατ. εμβόλια στην Novartis και χρέωσε παιδιά και εγγόνια . 
 Βαγγέλη Βενιζέλε την πολιτική σου δράση και πορεία την έμαθε πλέον ο λαός την αποστολή σου την τελείωσες άντε καλή συμπόρευση με την άγια οικογένεια της πολιτικής . 

11/3/2018 
πηγή: Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου