Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Παρακολουθώντας ....

Την Συζήτηση:

 Για τον προϋπολογισμό ....?
 ο ΣΥΡΙΖΑ μονότονα επαναλαμβάνει ότι παρέλαβε μια κατεστραμμένη χώρα από το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία χωρίς κανένα διαχωρισμό μεταξύ των δυο, τους ταυτίζει, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι…

 ✔Η χώρα με το ΠΑΣΟΚ ήταν όρθια τον Απρίλη του 2004.
 ✔Την χώρα την οδήγησε σε πτώχευση η Καραμανλική σας συνιστώσα. 
 ✔Το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε την χώρα στην Νέα Δημοκρατία σε αρίστη κατάσταση παντού, τον Απρίλη του 2004.
 ✔Το ΠΑΣΟΚ το 2009 παρέλαβε από την κυβέρνηση Καραμανλή Β΄ του μικρού, που πέταξε λευκή πετσέτα, μια πτωχευμένη χώρα. ✔Το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε μόνο του, πληρώνοντας βαρύτατο κόστος, να ξελασπώσει την χώρα έχοντας απέναντι του θεούς, δαίμονες, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. 
 ✔Το ΠΑΣΟΚ έκανε πολιτικό χαρακίρι το 2009 για να μην πεθάνει η χώρα την οποία παρέλαβε σε επιθανάτιο ρόγχο από τον Καραμανλή Β, που πολιτικά δειλός, μέχρι σήμερα δεν έχει πει κουβέντα για το σε ποια κατάσταση παρέδωσε την χώρα το 2009. ✔Το ΠΑΣΟΚ κάνει το λάθος που δεν διαχωρίζει το 2009 που παρέλαβε από την Νέα Δημοκρατία, από το 2015 που παρέδωσαν από κοινού Νέα Δημοκρατία - ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. 
 ✔Αυτός ο μη διαχωρισμός επιτρέπει στην μεν Νέα Δημοκρατία να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της για την κατάσταση πτώχευσης της χώρας του 2009, να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της της περιόδου των Ζαππείων, στον δε ΣΥΡΙΖΑ να τσουβαλιάζει συλλήβδην Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ότι κατέστρεψαν την χώρα, στην ουσία δηλαδή να ενοχοποιεί το ΠΑΣΟΚ που μόνο χρήσιμο ήταν για την χώρα και να βοηθά τον Καραμανλή Β στην συγκάλυψη των τραγικών ευθυνών του. 
 ✔Το 2015 που παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε μια άλλη πραγματικότητα της χώρας σε σχέση με το 2009. 
 ✔Τα αποτελέσματα του 2015 που παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα ήταν προϊόν των πολιτικών που αναγκάστηκε να εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ μέχρι και την κυβέρνηση Παπαδήμου ήσαν δηλαδή αποτελέσματα πολιτικών που αναγκάστηκε να εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ για να μην πέσει στα βράχια η χώρα, αναλαμβάνοντας το κόστος, για να προλάβει την πτώχευση της χώρας του 2009, αποτελέσματα τα οποία επιχειρεί να οικειοποιηθεί και οικειοποιείται η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου