Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...!!!!

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.


 ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
 ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ «ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ» 
ΤΟ «ΠΑΛΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.!!!!
 ΔΗΛΑΔΗ, Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ….. ΠΑΣΟΚ.!!!! 
 Η ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ :
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. 

ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ 
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.!!!!! 
 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.!!!
 ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ.!!!!
 Όμως, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι τα περισσότερα Στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. που συμμετέχουν στα Τηλεοπτικά Panels, ενώ ακούνε τους Δεξιούς και «Αριστερούς» Πολιτικάντηδες να ισχυρίζονται ότι για τον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό της Ελλάδας φταίει ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ το παλιό Πολιτικό Σύστημα, (δηλαδή η Ν.Δ και …. το ΠΑΣΟΚ), αυτοί 
ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.!!!!!
 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,
 Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.?? Οφείλω να παραδεχτώ, ότι μια από ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, είναι ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος δίνει καθημερινά τον αγώνα του για την αποκάλυψη της Αλήθειας, και για το ξεσκέπασμα αυτών ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
 για την Χρεοκοπία της Χώρας.!!
 Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ.!!!!
 Ας αφήσουν οι Ψεύτες, τις Ψεύτικες Δικαιολογίες.!!! 
 Για τον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό της Χώρας, που Συντελέστηκε την περίοδο 2004 – 2009, δεν «ευθύνονται» οι Κυβερνήσεις : 
 Ούτε του Ανδρέα Παπανδρέου, ούτε του Κώστα Σημίτη, ούτε οι ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ της ….. Μεταπολίτευσης όπως υποστηρίζει η Ν.Δ. (και ιδιαίτερα η Καραμανλική πτέρυγα) αλλά και ο …. ΣΥΡΙΖΑ, (προκειμένου να …. "προστατεύσει" τον …. "κρυφό" συνεταίρο του, Κ. Καραμανλή).!!!!! 
 Κατά την Μεταπολίτευση (και ιδιαίτερα επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, με ΠΘ τον Ανδρέα Παπανδρέου), βελτιώθηκε το επίπεδο ζωής των Ελλήνων (ιδιαίτερα των μη προνομιούχων), Δημιουργήθηκε η Μεσαία Τάξη, και δημιουργήθηκαν θεσμοί που διευκόλυναν τις συνθήκες διαβίωσης του κόσμου :
 Εθνικό Σύστημα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, το ΑΣΕΠ για την διαφάνεια των προσλήψεων στο Δημόσιο, κ.ο.κ. Φυσικά, δεν λειτούργησαν όλα τέλεια. 
 Έπρεπε να είχαν γίνει πολλές περισσότερες Μεταρρυθμίσεις καθώς και Διαρθρωτικές Αλλαγές, ώστε να υπάρχει καλύτερη λειτουργία του κράτους και καλύτερη απόδοση της Οικονομίας.
 Η Κυβέρνηση του Κ. Σημίτη, πραγματοποίησε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Επενδυτικό Πρόγραμμα, που άλλαξε την εικόνα, όχι μόνο της Αττικής αλλά και πολλών άλλων περιοχών της Χώρας μας.!!!! 
 (Υπενθυμίζω μερικά από τα έργα, που πολλά από αυτά Ήταν όνειρο πολλών ετών : 
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Μετρό, Αττική Οδός, Ζεύξη Ρίο – Αντίρριο, Εγνατία Οδός).!!!! 
 Παρά τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αυτές επενδύσεις, παρά τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, η Κυβέρνηση Σημίτη «παρέδωσε» στην Κυβέρνηση Καραμανλή τον Απρίλιο του 2004, μια Χώρα ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΗ, χωρίς Δημοσιονομικά προβλήματα, και με Πρωτογενές Πλεόνασμα.!!!
 (Τα αποτελέσματα προσπάθησε να τα «μειώσει» ο Αλογοσκούφης με τις «αλχημείες» της Απογραφής του, που στη πραγματικότητα αποδείχθηκε πως ήταν καταστροφική για την Χώρα). 
 Η Νέα Δημοκρατία (ιδιαίτερα η «Καραμανλική» πτέρυγα), μαζί με την «ένοχη σιωπή» του ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενη και την ΑΛΑΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ (κυρίως την περίοδο που πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν ο …. Αντιπρόεδρος του Σαμαρά, ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ της Δημοκρατικής Παράταξης Ευαγγ. Βενιζέλος), έχει καταφέρει να παραχαράξει την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας.!!! 
 Έχει καταφέρει να «ξεπλύνει» αυτόν ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για τον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό της Χώρας, αυτόν που με ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Οικονομική πολιτική του, μας έφερε μια ανάσα από ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.!!! (Δηλ. 
ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ).!!!!!! 
 Ενώ παράλληλα ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ «ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ» αυτόν που ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, (Τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου).!!!!!! 
 Όμως, «δυστυχώς» για ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ.!!! 
 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ.!!!! Έτσι λοιπόν ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ : 
 α. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΉΡΧΑΝ, ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΈΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. 
 β. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ 2009, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.!!!! 
 ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.!!!! 
 • Από το 2010 η Χώρα μας είναι σε Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής. 
 • Για να χρειάζεται όμως Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής, πρέπει να έχει προηγηθεί ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ. 
 • Πότε λοιπόν έγινε ο Δημοσιονομικός Εκτροχιασμός ? 
 Την απάντηση θα την δώσουν οι παρακάτω δύο Πίνακες. Στον Πίνακα Α , φαίνεται Η ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της Ελληνικής Οικονομίας όταν ο Καραμανλής έγινε Πρωθυπουργός. 
 Στον Πίνακα Β, φαίνεται ξεκάθαρα ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ η Οικονομία META ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Κυβέρνησης Καραμανλή Η απλή σύγκριση ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ. 
 Α. H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ (Αποτελέσματα 31/12/2003): 1. Πρωτογενείς Δαπάνες ……………………=30 Δις Euro 2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού ……………=3,3 % του ΑΕΠ 3. Πρωτογενές Έλλειμμα ……………………=0 4. Πρωτογενές Πλεόνασμα …………………=1,7 % του ΑΕΠ 5. Έλλειμμα Ισοζυγ. Τρεχ. Συναλλαγών.= 8,65 Δις (3,75% του ΑΕΠ) 6. Δημόσιο Χρέος ……………………………….=178 Δις (90% του ΑΕΠ) 
Β. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Αποτελέσματα 31/12/2009): 1. Πρωτογενείς Δαπάνες ……………………=59 Δις (Αύξηση 96,66%) 2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού…………….=15.6 % του ΑΕΠ (36 Δις -Αύξηση 372,7%) 3.Πρωτογενές Έλλειμμα …………………….=10,6 % του ΑΕΠ (24,5 Δις- Αύξηση = ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ) 4. Πρωτογενές Πλεόνασμα ……………….= 0 5. Έλλειμμα Ισοζυγ. Τρεχ. Συναλλαγών =25,8 Δις (11,2% του ΑΕΠ – Αύξηση 198,36%) 6. Δημόσιο Χρέος …………………………..=299 Δις (129,7% του ΑΕΠ – Αύξηση σε Euro: 68,5%). ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Κανονικά, στο Δημόσιο Χρέος του 2009, πρέπει να προστεθούν και τα 24,5 Δις Ευρώ, που ήταν το Πρωτογενές Έλλειμμα του ίδιου έτους. Συνεπώς, το Χρέος του 2009, ουσιαστικά ήταν 323,5 Δις Ευρώ (140% του ΑΕΠ).
 Οι παραπάνω ΤΡΑΓΙΚΟΙ Δημοσιονομικοί Δείκτες, οι οποίοι αποδεικνύουν ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ που έγινε στη Χώρα μας την περίοδο 2004-2009, με τους οποίους μας «προίκισε» η Κυβέρνηση Καραμανλή, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.!!!!!! Η Κυβέρνηση Καραμανλή, εκτός από τον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό, έριξε ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ την Αξιοπιστία της Χώρας, αφού με ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΑ έδινε στην Κομισιόν ΨΕΥΤΙΚΑ Στατιστικά Στοιχεία με τα οποία ξεγελούσε Έλληνες και Ξένους. Αποκρύπτοντας έτσι την ΤΡΑΓΙΚΗ Οικονομική κατάσταση της Χώρας. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Όμως, τα ΨΕΜΑΤΑ έχουν κοντά «ποδάρια».!!!! Και οι ΨΕΥΤΕΣ αποκαλύπτονται ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ : Στους προϋπολογισμούς των ετών 2013, 2014 και 2015, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ της Νέας Δημοκρατίας, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ότι ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΗΤΑΝ …. 9% ΤΟΥ ΑΕΠ.!!!!
 Στην Εισηγητική Έκθεση του Προϋπολογισμού του έτους 2013, (επί Πρωθυπουργίας Α. Σαμαρά), αναγράφεται επί λέξει : << Το 2011, δεύτερο έτος εφαρμογής του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, επιτεύχθηκε μείωση του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης κατά 1,3 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, ενώ συνολικά την περίοδο 2009-2011 η μείωση ήταν 6,2 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ (από 15,6% το 2009 σε 9,4% το 2011). 
 Αυτή η μείωση είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από κράτος-μέλος της Ευρωζώνης ;. 
 Τον Προϋπολογισμό τον έχουν ψηφίσει ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, ο Μητσοτάκης και ολόκληρη η Κ.Ο. της Ν.Δ. 
 Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να υποστηρίζουν εκτός Βουλής τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ. 
Να λένε ΨΕΜΑΤΑ και να φέρονται σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ρίχνοντας τις ευθύνες της Χρεοκοπίας στους Πολιτικούς Αντιπάλους τους. 
 Η ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (2013) http://www.minfin.gr/…/PROYPOL+EISHGHTIKH+2013.pdf/0200bd42… 
 Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.!!! https://kinisi75.blogspot.com/2018/06/blog-post_33.html… ΑΛΜΟΥΝΙΑ : ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ http://www.iefimerida.gr/…/almoynia-den-ftaine-ta-noymera-g… ΑΛΜΟΥΝΙΑ : ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ http://www.iefimerida.gr/…/almoynia-den-ftaine-ta-noymera-g… ΓιΙΟΥΝΚΕΡ : Παραποιημένα τα στοιχεία της Ελλάδας για την οικονομία την περίοδο 2004-2009 https://www.news247.gr/…/gioynker-parapoiimena-ta-stoicheia… ΑΛΜΟΥΝΙΑ : 
ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ http://www.iefimerida.gr/…/almoynia-den-ftaine-ta-noymera-g…  Οι ΤΡΑΓΙΚΟΙ Δημοσιονομικοί Δείκτες, μαζί με την έλλειψη Αξιοπιστίας («δημιουργήματα» και τα δύο της Κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή), είχαν σαν αποτέλεσμα να ανέβουν στα ύψη και να γίνουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ τα επιτόκια Δανεισμού για τη Χώρα μας!!! 
 Και (ουσιαστικά), ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.!!! Με αυτή την εξέλιξη, δυστυχώς οι επιλογές ήταν δύο : α. Ο ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΟΣ Δανεισμός από τον Μηχανισμό Στήριξης (ο οποίος συστάθηκε «εκ του μηδενός» μετά από μεγάλο αγώνα τότε Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου), και με την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ υπογραφή Μνημονίου.
 β. Η Ασύντακτη Χρεοκοπία και η Στάση Πληρωμών, μια εξέλιξη ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.!!!!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
 Οι «άλλες λύσεις» που κάποιοι «ψελλίζουν» κατά καιρούς, έχουν αποδειχτεί «έπεα πτερόεντα».!!!!! 
 Χρειάζεται να είναι κάποιος …. Καθηγητής Πανεπιστημίου, για να καταλάβει πως : Εάν η Ελλάδα είχε το 2009 τους Δημοσιονομικούς Δείκτες του 2003, (δηλαδή αυτούς που ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ της Χώρας Κ. Καραμανλής παρέλαβε από τον Κ. Σημίτη), Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ :
 α). Ούτε να αποκλειστεί από τις Αγορές.!!!!!
 β). Ούτε, (προκειμένου να αποφύγει τον Εφιάλτη της Ασύντακτης Χρεοκοπίας και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ για τον κόσμο Στάση Πληρωμών), θα είχε αναγκαστεί να ενταχθεί στον Μηχανισμό Στήριξης και να υπογράψει Μνημόνιο.!!!!!!! 
 Χρειάζεται να είναι κάποιος ….. Μεγάλος Οικονομολόγος, για να καταλάβει από τα παραπάνω Στοιχεία, ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή με την Καταστροφική Πολιτική της μέσα σε 5,5 χρόνια «οδήγησε» τη Χώρα ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ???
 Εγώ νομίζω ότι χρειάζεται μόνο απλή Λογική. Χρειάζεται μόνο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ . 
(Δηλαδή να μπορεί κάποιος να μοιράσει σε δύο γαϊδάρους άχυρο).!!!!! 
 ΥΓ. Προκαλώ όσους διαφωνούν με αυτά που γράφω, να διατυπώσουν ις διαφωνίες τους. 
 Αρκεί οι διαφωνίες τους ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ, και να βασίζονται σε Αδιάσειστα Στοιχεία.!!!
 Να λένε σε τι ακριβώς διαφωνούν, τι από αυτά που υποστηρίζω ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ και ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.!!! 
 Εάν βρεθούν «εξυπνάκηδες» που θα γράψουν ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ και ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, λυπάμαι, αλλά αυτά τα σχόλια
 ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.!!! 

 Πηγή: Απόστολος Κυριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου