Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ...??

ΨΕΥΤΡΑΚΟ...!!!

 Μετά από δέκα χρόνια Αλέξη μου..!!
Η αναφορά στο όνομα Καραμανλής για ευθύνες της χρεωκοπίας δεν είναι λίγο αργά λεβέντη μου? 
Τι να σκεφθούμε ότι είναι καλύτερο για σένα? 

Ότι άργησες να το καταλάβεις? 
Γαμησέτα δεν κάνεις για αρχηγός της κεντροαριστεράς που έχεις βάλει στόχο! 
Ότι το ήξερες αλλά δεν το'έλεγες πριν? 
Ακόμα χειρότερα! 
Δεν γίνεται παλικάρι μου να γίνεις ηγέτης μιας παράταξης με αρχές και αξίες σταθερές με τον Καραμανλή τον Πάκη τον Καμμένο όσο νομίζεις ότι σε βολεύουν και μετά να κάνεις τον ανήξερο! 
Δεν γίνεται καραμπουζουκλή μου να σε ακολουθήσει ο ιδεολόγος δημοκράτης στα τυχοδιωκτικά παιχνίδια σου αν δεν βρεί προσωπικό συμφέρον όπως τα στελέχη του ΠαΣοΚ :
Ραγκούσης, Ξενογιαννακοπούλου, Τζάκρη και οι άλλοι!
 Το πρόβλημα είναι και οι ψηφοφόροι που μετακινούνται νομίζουν ότι τους συμφέρει! 
Το προσωπικό συμφέρον που νομίζουν δυστυχώς τους καθοδηγεί που πηγαινοέρχεται από δω κι από κεί και στο τέλος μένουν στην μέση των από δώ και από κει χωρίς το όφελος που επιδίωκαν! 
Δεν έχουν εκπαιδευτοί στο ότι το συμφέρον όλων είναι και δικό τους!
 Δεν τους νοιάζει αν καεί το σπίτι του γείτονα γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι η φωτιά δεν έχει συμπάθειες και θα έρθει η σειρά του δικού τους σπιτιού! 
Αυτό εκμεταλλεύονται οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι του Εδεσαικού που τους είναι γνωστοί γιατί τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δεν τον ξέρουν!
 Φτάνει που τον ξέρει όλη η υφήλιος! 
Εδώ είναι Ελλάδα με τους Ελληναράδες που βλέπουν βουλή για να ακούσουν αν ο Κυριάκος την είπε στον Τσίπρα η ο Τσίπρας στρίμωξε τον Κυριάκο !
 Το ίδιο όπως στα αντίστοιχα ενημερωτικά πάνελ της τηλεόρασης με τους ένθεν και εκείθεν πολιτικούς και τον διευθύνοντα τις ενημέρωσης να κατευθύνει όπως έχει εντολή την ενημέρωση!
 Όλα για τις εντυπώσεις!
 Όλα για την επικοινωνία!
 Τις λύσεις των προβλημάτων τις έχουν αναθέσει στους δημοσιογράφους που από την κριτική πέρασαν στο στάδιο των συμβούλων στο κόμμα που έκαναν σύμβαση!
 Από τον Τσίπρα ξεκινήσαμε στον Κυριάκο πήγαμε και στον σοφό λαό καταλήξαμε που δεν γουστάρει τους δημοσιογράφους αλλά αυτοί στο τέλος τον καθοδηγούν! 
Είκοσι εκατομμύρια είναι αυτά ! 
Δεν είναι λίγα! 
 Πηγή: Γιάννης Πάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου