Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ:

 

 Ο «Άνεμος» Γ.Α.Παπανδρέου..!!

Που έφερε κλίμα αισιοδοξία ξανά στο κόμμα..!!

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό»

Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στο Κίνημα Αλλαγής, με την μεγάλη απήχηση που φαίνεται πως βρίσκει το κόμμα ξανά στην κοινωνία  Λίγο καιρό πριν, πολλοί προεξοφλούσαν πως το ΠΑΣΟΚ θα σβήσει όπως έσβησε η Ένωση Κέντρου. Θα χαθεί κι αυτό, θα περάσει στην ιστορία. Όμως, τώρα, η δυναμική που έχει αποκτήσει το κόμμα, είναι δυναμική ανάκτησης ξανά του Προοδευτικού χώρου και αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών. Στελέχη από όλη την χώρα, μπαίνουν ξανά δυναμικά στις επάλξεις, σηκώνοντας ξανά με περηφάνια τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ, πλήρωσε μεγάλο τίμημα, στην προσπάθεια να κρατήσει όρθια την χώρα, μετά το πέρασμα της λαίλαπας «Καραμανλή», που άφησε κυριολεκτικά στάχτη την Ελληνική οικονομία. Ανάλογο τίμημα πλήρωσε και ο τότε ηγέτης του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς διαχειρίστηκε με εξαιρετική μαεστρία μια πρωτοφανή για τα παγκόσμια ιστορικά οικονομική κρίση. Όμως οι πολίτες, γύρισαν τότε την πλάτη και στο κόμμα και σε εκείνον, καθώς είδαν τις τσέπες τους να αδειάζουν.

Τώρα όμως, δέκα χρόνια μετά και 5-6 μνημόνια από όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν, οι πολίτες έχουν πειστεί, πως η τότε διαχείριση ήταν αναγκαία και η λύση αναπόφευκτη. Κάθε άλλη επιλογή θα μας είχε οδηγήσει σε τριτοκοσμικές καταστάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η επάνοδος του Γιώργου Παπανδρέου στο πολιτικό προσκήνιο, διεκδικώντας την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Είναι η ώρα της δικαίωσης για το κόμμα, αλλά και ώρα να συνεχιστεί το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο που εκείνος ξεκίνησε με τις μεγάλες αλλαγές, στην Παιδεία, την Υγεία, τον Πολιτισμό, την πάταξη της διαφθοράς κλπ.

Ο Παπανδρέου μπήκε ξαφνικά πριν έναν μήνα στην μάχη της διαδοχής, μετά την δυσάρεστη εξέλιξη με την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Αρκετοί συνεργάτες ήταν διστακτικοί αρχικά, καθώς δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για προεκλογική εκστρατεία, την ίδια ώρα που τα επιτελεία των άλλων υποψηφίων είχαν οργώσει την χώρα. Προλαβαίνει; Προλαβαίνει!

Αυτό που προκαλούσε πάντα αίσθηση, ήταν ο τρόπος που ο Γιώργος Παπανδρέου, μπορεί να κερδίζει όποιον έρχεται σε επαφή μαζί του. Ένας ασυνήθιστος πολιτικός, με ύφος Ευρωπαίου ηγέτη, με ιδέες που έρχονται από το μέλλον! Έτσι έγινε και τώρα! Ο Παπανδρέου τους ξεσήκωσε! Έτσι απλά! Αυθόρμητα! Ένα κύμα από όλη την Ελλάδα, ήρθε και αγκάλιασε ξανά το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και έρχεται να τα αλλάξει όλα! Οι συγκεντρώσεις που έκανε σε όλη την χώρα, στέφθηκαν από επιτυχία, κάτι που ξάφνιασε και το ίδιο του το επιτελείο!

Την Κυριακή, αναμένεται μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων στις κάλπες και αυτό από μόνο του είναι το μεγάλο κέρδος, καθώς πολλοί ανησυχούσαν τι θα γίνει ο χώρος μετά την Φώφη Γεννηματά!

 Ο χώρος μεγαλώνει και θα μεγαλώσει κι άλλο στην συνέχεια!

 Ήρθε πλέον η ώρα του! Η ώρα ΠΑΣΟΚ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου