Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Επειδή :

 Φημολογείται..?

Ότι ενδέχεται να είναι υποψήφια
με το ΠΑΣΟΚ
Η Μεγάλη σοσιαλίστρια Μιλένα Αποστολάκη θέλω να καταθέσω δημόσια για μια φορά ακόμα τα έξης.
1η Νοεμβρίου 2011 στη 1μ.μ στέλνει δισέλιδη επιστολή ανεξαρτητοποίησης με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να έχει πλέον 152 βουλευτές και είναι έτοιμο να καταρρεύσει.
Συγκεκριμένα έγραφε στον Παπανδρέου, τον αυτοδύναμα εκλεγμένο πρωθυπουργό του κόμματος της, με πρόσχημα την απόφαση του για δημοψήφισμα:
«Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. Ψήφισα σειρά νομοσχεδίων, γνωρίζοντας ότι δεν εκφράζω τη βούληση των πολιτών που με εξέλεξαν, αξιολογώντας ως πρώτιστο καθήκον μου την αποφυγή της χρεοκοπίας και της επακόλουθης στάσης πληρωμών. Τούτη τη στιγμή εκπροσωπώντας ως βουλευτής σύμφωνα με το σύνταγμα το έθνος ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι πολίτες έχουν ανάγκη να εκπροσωπούνται από τους βουλευτές που εξέλεξαν».
Προσέξτε όμως συνέπεια, υπευθυνότητα και ανταπόδοση :
-Από το Σεπτέμβριο 2010 μέχρι τις 17 Ιουνίου 2011 ήταν Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου. Ανεξαρτητοποιούμενη όμως, κρατάει την έδρα παραμένοντας βουλευτής, με τη δικαιολογία ότι δεν παραιτείται σεβόμενη την εντολή που της έδωσαν οι συμπολίτες της.
-Στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην άνδρα της οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη βουλευτική της Ασυλία και έτσι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επέβαλλε πρόστιμο 19 χιλιάδες ευρώ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ αλλά στην Ελλάδα.
-Το 2012 είναι ξανά υποψήφια στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ αλλά ο κόσμος ανταποδίδοντας την αφήνει εκτός βουλής.
-Σήμερα παραμένει αμετανόητη και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, παρακολουθεί τις διεργασίες του δημοκρατικού χώρου, αρθρογραφώντας ενίοτε για την πολιτική επικαιρότητα. Έγραψε μάλιστα και βιβλίο «Το τέλος της Μεταπολίτευσης» όπου κάνει την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ πρόβλεψη ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Προφανώς πολιτικούς όπως η αφεντιά της.
Πηγή: Σταύρος Στραβόλεμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου