Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

ΜΙΑ ΜΕΡΑ:

ΝΤΡΟΠΗΣ ...!!!



Το Βρόμικο 1989, σαν σήμερα 2 Ιουλίου,
Ορκίζεται η Κυβέρνηση Συνεργασίας Ν Δ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με Πρωθυπουργό τον ΤΖΑΝΗ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ .
Η Κυβέρνηση ''ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ'' ή ''ΚΑΘΑΡΣΗΣ'', όπως την χαρακτήριζαν τα τότε Συνεταιράκια παρέμεινε στην εξουσία μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 1989 μέχρι που ολοκλήρωσε την αποστολή της να στείλει τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο Ειδικό Δικαστήριο, κυρίως για το σκάνδαλο του απατεώνα ΚΟΣΚΩΤΑ.
Μια άλλη εγκληματική ενέργεια που διέπραξε η κατάπτυστη αυτή Κυβέρνηση είναι το κάψιμο, στις υψικαμίνους της Χαλυβουργικής, 17.500.000 Αστυνομικών Φακέλων Κοινωνικών Φρονημάτων Δημοκρατικών Αγωνιστών, ένα σπάνιο ιστορικό υλικό το οποίο θα φώτιζε πολλές πτυχές από τις ταραγμένες πολιτικά εκείνες περιόδους.
Σήμερα οι ίδιοι πολιτικοί πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου προσπαθούν και πάλι, με ίδιες μεθοδολογίες, πολιτικές και στρατηγικές, να ξεγελάσουν το λαό, με διχαστικά μηνύματα περί αντιδεξιών μετώπων και αντιδεξιών συσπειρώσεων για να μπορέσουν έτσι να καβαλήσουν ξανά το καλάμι της εξουσίας.
''ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ'' έλεγαν οι Αρχαίοι πρόγονοι μας και φαντάζομαι και ελπίζω αυτή τη φορά να μας γίνει πραγματικά μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου