Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Φίλες κ. φίλοι μου:

 Ίδιοι και χειρότεροι είναι.

Τώρα "πασπαλίστηκαν" και με ολίγον από σοσιαλδημοκρατία για περισσότερα ψηφαλάκια..??

Φτάνουμε σιγά - σιγά, μαρτυρικά θα έλεγα για κάποιους, προς το τέλος αυτής πολιτικής φαρσοκομωδίας.
5 + 1 Έμειναν για να πιούν το πικρό ποτήρι, το οποίο, αυτή τη φορά θα είναι σκέτο δηλήριο και το πίνουν σταγόνα - σταγόνα κάθε μέρα που περνάει και ζυγώνουμε προς τις κάλπες.
Καμαρώστε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που ευαγγελίζονταν στις ομιλίες και στα συνθήματα τους και μας καλούν ξανά να τους εμπιστευτούμε.
- Αρνούμαι, αγαπητέ Συνέλληνα, να ξεχάσω γιατί δεν είμαι λωτοφάγος, ούτε χρυσόψαρο.
- Αρνούμαι να παίξω το ρόλο του άβουλου πειθήνιου πρόβατου για να κάνω το ΤΣΙΠΡΑ να νοιώθει ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ.
- Αρνούμαι να γίνω συνεργός και συμμέτοχος σε μια μεθοδευμένη εκστρατεία λήθης του παρελθόντος.
- Αρνούμαι να δώσω το δικαίωμα στο ΦΙΛΗ και σε κάθε ΦΙΛΗ αυτού του συνοθυλεύματος να λέει με τον πιο απαξιωτικό και σιχαμερό τρόπο, ότι ''Δεν υπήρξε ποτέ καλό ΠΑΣΟΚ. Ήταν πάντα αδίστακτο και κυνικό''.
- Αρνούμαι να δώσω το δικαίωμα σ' αυτή τη πολιτική συμμορία να συνεχίσουν να τυμβωρυχούν και να σκυλεύουν το όνομα και τη μεγάλη προσφορά του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
- Αρνούμαι να αποδεχτώ ότι αυτοί οι ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, μπορεί να μας ξεγελάσουν για ακόμη μια φορά και να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της Πατρίδας, των παιδιών και των εγγονών μας.
- Αρνούμαι να αποδεχτώ ανθρώπους που τους βλέπω με αηδία να γλείφουν εκεί που μέχρι χτες έφτυναν.
Για όλα αυτά δεν ξεχνώ, αγαπητέ Συνέλληνα !!
- Δεν ξεχνώ την ανεύθυνη συμπεριφορά και πολιτική τους με τους αγανακτισμένους στις πλατείες την ώρα που η Χώρα βούλιαζε.
- Δεν ξεχνώ το σκίσιμο των μνημονίων, μ' ένα νόμο κι ένα άρθρο.
- Δεν ξεχνώ τα νταούλια και τους ζουρνάδες.
- Δεν ξεχνώ τη μεγάλη προδοσία του 65 % αυτών που τους εμπιστεύτηκαν στο Δημοψήφισμα του 2015 και μετέτρεψαν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ σςε μια νύχτα.
- Δεν ξεχνώ με ποιους συγκυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια.
- Δεν ξεχνώ τη μεγάλη προδοσία της Μακεδονίας με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, όσο κι αν προσπαθούν να το γυρίσουν τελευταία βγάζοντας στην επιφάνεια επιστολές κάποιων που μέχρι χτες στήριζαν και κάλυπταν.
Είναι τόσα πολλά, αγαπητέ Συνέλληνα που αρνούμαι να δεχτώ και αρνούμαι να ξεχάσω, που μπορώ να γράφω μια εβδομάδα.
Μέσα στον πανικό και την απόγνωση που τους έχει κυριεύσει, βλέποντας να χάνουν τη καρέκλα της εξουσίας και τι τους περιμένει, χωρίς καμιά προεκλογική στρατηγική, αλλάζουν ατζέντα κάθε μέρα. Μέχρι και το εμπάρκο στον ΣΚΥ έσπασε ο αθεόφοβος, αλλά μόνο για τη πάρτη του.
Ότι και να κάνουν πια, δεν τους σώζει τίποτα πλέον. Γι αυτό απευθύνομαι σε κάθε καλόπιστο και ανιδιοτελή αγωνιστή της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης να πάρει στα χέρια του αυτή την υπόθεση και να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί τις λίγες αυτές τελευταίες μέρες που απομένουν μέχρι να μπει και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο τους.
Σε τελική ανάλυση τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από ένα πολιτικό συνοθύλευμα ;;;;; Ποιον και τι εκπροσωπεί ;;;; Δώσε την απάντηση σου στις 7 Ιουλίου και στήριξε την παράταξη που ιστορικά και διαχρονικά ποτέ δεν σε πρόδωσε και μην κάνεις το λάθος να συνεχίζεις να την ταυτίζεις με μεμονωμένα άτομα που δεν στάθηκαν στο ύψος των ευθυνών τους.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου