Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

ΓΙΑΥΤΟ :

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ..!!

 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε..!!

Ούτε να συγχωρήσουμε ποτέ και με τίποτα τα αίσχη της ανερμάτιστης παρέας του Σύριζα που κοκορευόμενη την αγνή και παρθένα αριστερά, με τις ασυνάρτητες και επικίνδυνες ζαριές της κόντεψε να πετάξει τη χώρα στα βράχια, έχοντας προηγουμένως διχάσει θανάσιμα το λαό με τις αυνανισμένες αθλιότητες που ξεστόμιζε δημόσια.

Η κορύφωση της γελοιότητας και κυρίως της ανευθυνότητας τους ήταν η προκήρυξη του δημοψηφίσματος τον Ιούνιο του 2015 με ερωτήματα που παρέπεμπαν ευθέως στην έξοδο της χωράς από την Ευρωπαϊκή Ένωση και επιστροφή στη δραχμή.

Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. 62% των ελλήνων ψήφισε ΟΧΙ αποδεχόμενο τις Βαρουφακιες ανοησίες και μόνο το 38% κράτησε την ψυχραιμία του και ψήφισε ΝΑΙ. Κι όμως η εκφυλισμένη Συριζαίϊκη παρεούλα με σημαιοφόρο τον Αλέξη Τσίπρα που είχε ντυθεί επαναστάτης για το θεαθήναι, μόλις αντελήφθη ότι ο λαός πίστεψε τις βλακείες τους, μπροστά στο κίνδυνο να τους κρεμάσει στο Σύνταγμα μετά την επαπειλουμένη άτακτη χρεοκοπία, έτρεξαν έμφοβοι και κατατρομαγμένοι να μετατρέψουν όπως όπως το περήφανο ΟΧΙ σε περήφανο ΝΑΙ.

Έτσι παρέμειναν στην εξουσία συνεχίζοντας το πειράματα και τις ζαριές με εμφανές στήριγμα τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ του Καμένου και αφανώς με τον Καραμανλή και την συνιστώσα του. ..????

Πηγή: Σταύρος Στραβόλαιμος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου