Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Επιτέλους ΣΕΒΑΣΜΟΣ:

Στο, Γ. Παπανδρέου..!!

Αφήστε τον  Ήσυχο..!!

Δεν μπορείτε ούτε να τον φτάσετε σε εμπειρία, σε γνώση, σε έργο, σε ευγένεια, σε πατριωτισμό … ούτε να συγκριθείτε γιατί αφορά σε έναν Ευπατρίδη της Πολιτικής και έναν γενναίο Πατριώτη Δημοκράτη και Πρωθυπουργό.

Δεν σας το επιτρέπει η ιστορία του και το πολιτικό του στάτους ….

Η Αγένεια, ο πολιτικαντισμός και η έλλειψη θάρρους να δικαιολογήσει την παρουσία του στην κηδεία είναι το dna του βουλευτή της ΝΔ...???

 Μίλτος Χρυσομάλλης : «Ο κ . Παπανδρέου Γιώργος, που έφερε τα μνημόνια -γερός να είναι ο άνθρωπος και να ζήσει πολλά χρόνια- δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους..???

Θα κριθεί πολιτικά..??

Ο κάθε κυβερνήτης κρίθηκε από τον ελληνικό λαό».

Με αυτή την άθλια τοποθέτηση καταλαβαίνει εύκολα κανείς την ποιότητα σκέψης του βουλευτή της Ν.Δ που για να δικαιολογήσει την συμμετοχή του στην κηδεία του «μεγαλειότατου» μαζί με τον «υπερπατριώτη» Σαμαρά των Ζαππείων, σύγκρινε έναν δημοκρατικά εκλεγμένο πρώην πρωθυπουργό με τον έκπτωτο Γκλύξμπουργκ, το σόι του οποίου πατικώθηκε στο σβέρκο του ελληνικού λαού με μεθοδεύσεις Ξένων Δυνάμεων. Είναι όμως προφανές γιατί αναφέρθηκε στον Παπανδρέου. Δεν τον ξέρει κανείς εκτός Μεσσηνίας και μια ατάκα εμπάθειας στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού γίνεται διαφήμιση έστω και αρνητική και τον μαθαίνει το πανελλήνιο. Μιλάμε για χονδροειδές επικοινωνιακό τέχνασμα να βγει από την αφάνεια. Τώρα σε ότι αφορά την ανοησία που ξεστόμισε ότι ο Παπανδρέου έφερε το μνημόνιο θα ήθελα να του πω τα εξής για να μαθαίνει. Το μνημόνιο το ζεσταίνατε εσείς στον κόρφο σας την περίοδο 2004-2009. Ξέρεις, τα πεντέμισι χρόνια που κυβερνήσατε ξεσκίζοντας οικονομικά τη χώρα. Το μνημόνιο το παραδώσατε βαρύ κι ασήκωτο στα χέρια του Παπανδρέου εσείς φεύγοντας από την εξουσία όταν καταλάβατε ότι τα έχετε κάνει μούσκεμα. Το μνημόνιο ήταν με αποδείξεις δικό σας δημιούργημα, γέννημα θρέμμα της άφρονος, ανερμάτιστης και ανεύθυνης «σεμνοταπεινής» πολιτικής που εφάρμοσε ο καταστροφέας Καραμανλής που ακόμα κανακεύετε . Και κάτι ακόμα. Ο Παπανδρέου θα στείλει λουλούδια σίγουρα στη δική σου κηδεία γιατί είναι ακμαίος και δυνατός, κυρίως όμως γιατί ο όποιος σκάβει το λάκκο κάποιου πέφτει ο ίδιος μέσα...???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου