Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :

  ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ..!!!

ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ !!

Ανάμεσα στα ερείπια που άφησε ο καταστροφικός σεισμός ο αδιόρθωτος ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΑΓΙΠ κυνηγάει και κλείνει μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κριτική που του ασκούν στο τομέα της διαχείρισης αυτής της καταστροφής.

Οι νεκροί, εντωμεταξύ, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 20.000 και οι πιθανότητες να βρεθούν άλλοι επιζώντες έχουν σχεδόν μηδενιστή μετά από παρέλευση 100 και πλέον ωρών από τη στιγμή της εκδήλωσης αυτής της σεισμικής λαίλαπας.
Τις ευχαριστίες του, για την έμπρακτη στήριξη της Χώρας μας, εξέφρασε με δημόσια δήλωση του ο Σύμβουλος του Ερντογάν , ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ.
Ταυτόχρονα ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ΜΕΒΛΟΥΤ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ για να τον ευχαριστήσει για την ανθρωπιστική βοήθεια που απέστειλε η Χώρα μας στον Τουρκικό λαό.
Ανθρωπιστική βοήθεια 80 περίπου τόνων που ολοκληρώθηκε χτες με οκτώ πτήσεις συνολικά της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN και περιείχε, μεταξύ άλλων, Σκηνές, Κρεββάτια, Κουβέρτες, Υγειονομικό και Ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης.
Θα μου πείτε τώρα πως όλα ξαφνικά έγιναν καλά κι ωραία μεταξύ μας ;;; Σαφώς και η απάντηση είναι Ο Χ Ι !!
Ούτε Αφελής, ούτε Ηλίθιος είμαι να πιστεύω ότι, η αναθεωρητική επεκτατική πολιτική στρατηγική της Τουρκίας παγιωμένη στην ίδια κατεύθυνση για αιώνες, είναι εύκολο να αλλάξει, αλλά προσωρινά αναχαιτίζεται ή αναστέλλεται, δίνοντας έτσι άλλες δυνατότητες και προοπτικές να κτιστούν σιγά - σιγά γέφυρες συμφιλίωσης των δυο λαών για καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον.
Κανείς βέβαια δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι, υπάρχει μια ραγδαία μεταστροφή της κοινής γνώμης υπέρ της Ελλάδας, όχι μόνο στο εσωτερικό της Τουρκίας αλλά και διεθνώς αναγνωρίζοντας έτσι την άμεση και γρήγορη ανταπόκριση της Χώρας μας στη παροχή βοήθειας και στήριξης του δοκιμαζόμενου Τουρκικού λαού.
Ούτε μπορεί, βέβαια, κανείς να παραβλέψει το γεγονός της ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ των Τουρκικών ΓΕΡΑΚΙΩΝ, που μέχρι χτες μας απειλούσαν ότι θα έρθουν ξαφνικά βράδυ και σήμερα, κάτω από την διεθνή πίεση που αισθάνονται, με την ουρά στα σκέλια, να μας ευχαριστούν δημόσια. Ποιούς ;; Τους μέχρι χτες ''ΕΧΘΡΟΥΣ'' τους.
Τελικά για ακόμη μια φορά η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ των ΛΑΩΝ κέρδισε την ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΙΑ των ΓΕΡΑΚΙΩΝ και οι σεισμοί έδειξαν ότι οι Λαοί βρίσκονται πολύ πιο κοντά μεταξύ τους από ότι πολλοί Πολιτικοί Ηγέτες νομίζουν.
Πηγή : Giorgos Arampatzis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου