Σάββατο 29 Απριλίου 2023

ΚΑΛΟ :

ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΟ..!!

ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ !

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ !!!!!!
22 + 1 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ... !!!
Χτες οι δυο Μονομάχοι, σε στιλ Χολιγουντιανού πάρτι, παρουσίασαν τους υποψηφίους που κατεβάζουν στα ψηφοδέλτια Επικρατείας και πριν καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι άρχισαν τις ανακοινώσεις με εκατέρωθεν κριτική και κατηγορίες , σε μια προσπάθεια απαξίωσης τους, με μπόλικη διχαστική ρητορική και τοξικότητα.
Αμφότεροι υπερθεματίζουν σε γενικόλογες και αόριστες αλλαγές επικαλούμενοι την πρόοδο μέσα από μια ανανέωση σε πρόσωπα και ηλικίες, παρουσιάζοντας, παρ' αυτά, στην πασαρέλα πολλά παλιά γνωστά μοντέλα.
Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως καμιά πρόοδος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στις χρεοκοπημένες δομές του Κράτους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάθε αλλαγή είναι και πρόοδος.
Ξεχνούν ή προσποιούνται πως ξεχνούν ότι το όραμα χωρίς συμμετοχική λαϊκή δράση είναι ονειροπόληση και δράση χωρίς όραμα είναι εφιάλτης.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι με στασιμότητα και άναρθρες κραυγές, μηδενισμούς και καταγγελίες τίποτα δεν αλλάζει.
Η όποια έκφραση της οργής δεν αρκεί, χωρίς την ενεργό δράση και κινητοποίηση του πολίτη για τη διαμόρφωση και αλλαγή μιας κοινωνίας προς όφελος των πολλών.
Οι διαπιστώσεις από μόνες τους δεν αρκούν να αλλάξουν παγιωμένες καταστάσεις που εμποδίζουν και φρενάρουν προοδευτικές εξελίξεις σε μια κοινωνία που καθημερινά διαμορφώνεται.
Αυτός που πάνω από τις ΑΡΧΕΣ του βάζει τα προνόμια του και το προσωπικό του συμφέρον, δεν είναι ικανός, δεν θέλει και ούτε μπορεί να υλοποιήσει οραματικές πολιτικές και ουσιαστικές αλλαγές υπέρ των πολιτών που τις έχουν ανάγκη και να διαμορφώσει μια χώρα που σε βάθος χρόνου θα αποτελεί πρότυπο καινοτόμων ιδεών και προτάσεων.
Η Μεγάλη Ιστορική Δημοκρατική Παράταξη, με κύριο εκφραστή της το ΠΑΣΟΚ, έχει αποδείξει διαχρονικά ότι πάντα ήταν παρών και όποτε και όταν κλήθηκε να δώσει λύσεις στα όποια προβλήματα του λαού και της Πατρίδας, απέδειξε ότι και όραμα διαθέτει και πάνω από όλα ικανά στελέχη που μπορούν να γίνουν μπροστάρηδες και κριοί κρούσης για την πραγμάτωση και υλοποίηση του.
Πρωταρχικό ζήτημα, για όλα αυτά, είναι η ευρύτερη δυνατή συσπείρωση του απλού πολίτη, έξω από κυκλώματα, μηχανισμούς και κομματικά παραμάγαζα, τα οποία το ΠΑΣΟΚ τα πλήρωσε ακριβά.
Είναι επιταγή των καιρών και όσοι δεν το βλέπουν ή δεν θέλουν να το δουν, απλά εθελοτυφλούν ή εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και συμφέροντα.
Ο Ιστορικός μας Ηγέτης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στις 3 του Σεπτέμβρη του 1974, έκανε μια Νέα Πολιτική Συμφωνία με το Λαό μέσω της οποίας επεδίωκε:
- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
- ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
- ΣΕΒΑΣΜΟ στους ΘΕΣΜΟΥΣ και ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Σήμερα όλα αυτά παραμένουν σε ισχύ και δεν πρέπει ούτε να ξεχαστούν, ούτε να αφεθούν στην τύχη κάποιων τυχάρπαστων που στην πραγματικότητα ποτέ τους δεν πίστεψαν, δεν τα υπερασπίστηκαν, αλλά αντίθετα τα πολέμησαν και τα πρόδωσαν.
Γι' αυτό τα κριτήρια μας, σε ότι αφορά σε επιλογή και στήριξη προσώπων, πρέπει να είναι αυστηρά και δίκαια με μοναδικό γνώμονα το καλό του Κινήματος και την προστασία του από ''ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ και ΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΖΕΣ'' Για να δανειστώ και μια έκφραση κάποιου πολύ αγαπημένου φίλου και συναγωνιστή από τα παλιά..............!!
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ !
ΠΑ ΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ............... !!

Πηγή: Giorgos Arampatzis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου