Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Η Μεγαλύτερη:

 Πληγή στη χώρα .!!

Σήμερα μετά τη Ν.Δ που παραμένει ..??

Πάντα ανελέητη, πανούργα και αδιόρθωτη..

Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Πολιτικοί Απατεώνες & ψευταράδων

& των Ανελιτοκαμενοκαραμανλικοπασοκογυρολόγων..??

που έχουν ξεδιάντροπα και προκλητικά μασκαρευτεί σε Προοδευτική, λέει, Συμμαχία..??

Αν είναι δυνατόν. Όσο κυκλοφορεί στο πολιτικό σύστημα αυτό το δακτυλικό αποτύπωμα του πολιτικού περιθωρίου η Δεξιά θα παραμένει σταθερά σε πλεονεκτική θέση ως το «μη χείρον», υποκρινόμενη το αντίπαλο δέος της παρακμής που κουβαλά το Συριζαίϊκο ετερόκλητο συνονθύλευμα.

Στο περιβάλλον αυτό οι γνήσιες σοσιαλδημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις του τόπου που εκπροσωπούνται σήμερα αποκλειστικά και μόνο από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ έχουν χρέος να κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να ξεκαθαρίσει η Ήρα από το στάρι και να αποκτήσει περιεχόμενο ουσιαστικό η αντίθεση Δεξιά-Αριστερά στη χώρα μας χωρίς τις παρεμβολές και τους αποπροσανατολισμους της Νέας Δεξιάς που εκπροσωπεί αποδεδειγμένα και χωρίς αμφιβολία ο ΣΥΡΙΖΑ. Να αποκαλύπτουν καθημερινά την αλήθεια για το ρόλο που έπαιξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της κρίσης ως αντιπολίτευση και κυρίως ως κυβέρνηση συγκυβερνώντας με ακροδεξιούς του αρχιψεκασμένου Καμένου και την Καραμανλική συνιστώσα.

Να μάθει ο λαός τα αίσχη και τις αθλιότητες του πέραν από τα φτιασίδια και τα μερεμέτια που επιχειρεί το πελατειακό ληστρικό σύστημα για να τους προστατέψει και να τους διατηρήσει ως εναλλακτική λύση στη Ν.Δ για την εξουσία όπως κάνει επιτυχώς τα τελευταία χρόνια για να μην αλλάξει τίποτα στον τόπο..???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου