Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑ:

ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ....!!!

Είναι επιτακτική ανάγκη..!!
Και οφείλει όλος ο Δημοκρατικός κόσμος να αφυπνιστεί και να σηκωθεί επιτέλους όρθιος απέναντι σε όλους τους συκοφάντες, απέναντι στους σκευωρούς, στους λασπολόγους, τους αχάριστους και τους επίορκους του ΠΑΣΟΚ και της Ιστορικής Δημοκρατικής Παράταξης στο σύνολο της.
Εάν η Πατρίδα εξακολουθεί να παραμένει και σήμερα όρθια, αυτό οφείλεται στο ΠΑΣΟΚ.
Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια, όσο κι αν κάποιοι για ευνόητους λόγους παραποιούν και δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν, παρά την Διεθνή αναγνώριση γι' αυτό.
Η Ισχυροποίηση και η Ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης στις εκλογές που έρχονται είναι απαραίτητη προϋπόθεση και αποτελεί τον άξονα για μια εγγυημένη Δημοκρατική πορεία του τόπου.
Ο Τόπος έχει ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, από ένα πολιτικό φορέα και ένα Κίνημα Ισορροπίας και Μετριοπάθειας. Ένα Κίνημα του Ορθού Λόγου και της Λογικής.
Ένα ΠΑΣΟΚ που στην ιστορική του διαδρομή, αποδεδειγμένα, έχει προσφέρει στον Τόπο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πάντα με Προοδευτικό Πρόσημο, όσο κι αν κάποιοι Σφετεριστές και Καιροσκόποι προσπαθούν να τα καπηλευτούν σήμερα και να τα παρουσιάσουν ως δικά τους προτάγματα.
Το ΠΑΣΟΚ ως Κίνημα Λαού, έρχεται από μακριά και θα πάει πολύ μακριά, όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Γιατί έχει Ιστορικό και Κοινωνικό βάθος. Γιατί ο Λαός που το πίστεψε, το ακολούθησε και συνεχίζει να το ακολουθεί,
σ' αυτή του τη διαδρομή, πέρα και έξω από τις όποιες απογοητεύσεις, έχει δεθεί μαζί του και στο υποσυνείδητο του φωλιάζει κοιμώμενη μια πολύ ισχυρή παραταξιακή συνείδηση που όταν ξυπνήσει θα παρασύρει στο διάβα της όλους αυτούς που την κρατούν καθηλωμένη για να εξυπηρετούν έτσι τα άνομα συμφέροντα τους.
Μέσα σ' αυτό το Λαϊκό Κίνημα, το ΠΑΣΟΚ, εκφράστηκαν και εκφράζονται όλες οι δημιουργικές δυνάμεις αυτού του τόπου. Οι Εργαζόμενοι, οι Μικρομεσαίοι, οι Αγρότες, οι Συνταξιούχοι και η Νεολαία. Όλοι οι μη Προνομιούχοι Έλληνες.
Είναι πασιφανές, ότι όλος αυτός ο κόσμος δεν χωρά σε ποσοστά αυτού του χαμηλού επιπέδου.
Ασφυκτιούν ψάχνοντας διέξοδο σε πιο άνετους χώρους, γιατί δεν γίνεται ένας τόσο Μεγάλος Δημοκρατικός κόσμος να χωρά, πόσο δε μάλλον, να νιώθει άνετα σε ένα Περίπτερο.
Ας κινητοποιηθούμε λοιπόν όλοι μας σ' αυτό το λίγο διάστημα που απομένει κι ας προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε όλες εκείνες τις αγνές και τίμιες συνειδήσεις
που παραμένουν σε λήθαργο απραξίας και χέρι, χέρι να κάνουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ Μεγάλο, όπως του αξίζει να είναι.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου