Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ο Κόσμος :

Το 'χει, Τούμπανο..!!!



Κι αυτοί κρυφό καμάρι...??

Σηκώθηκε, λέει, ο ξάδελφος Τσίπρας στον ΣΚΑΙ και ζήτησε εκνευρισμένος το λόγο γιατί τάχα προσβάλλαν τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ισχυρισμούς περί 17 Νοέμβρη και τον Πρόεδρο του για το γεγονός ότι μιμείται του Ανδρέα. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι . Μάτωσαν τη θάλασσα με τα κολητιλίκια και τις κολεγιές με τους εγκληματίες τις 17 Νοέμβρη, έχει βουίξει επίσης ο τόπος για τον αναίσχυντο, προκλητικό και γελοίο τρόπο που παριστάνει τον Ανδρέα ο αρχικαταληψίας που η παράταξη του οδήγησε στο Ειδικό Δικαστήριο ως κλέφτη και σηκώθηκε ο ξάδελφος ενοχλημένος να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν είναι σωστά πράγματα αυτά να λέγονται για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τον αρχηγό της.
Ξαφνικά τους έπιασαν οι ευαισθησίες, οι δημοκρατικές και προοδευτικές, και δεν αντέχουν να ακούνε τέτοια κακά και απαράδεκτα πράγματα. Ξεχνάνε τα καραγκιοζλίκια και τις ατιμίες που διέπραξαν σε βάρος μιας δημοκρατικά εκλεγμένης αυτοδύναμα κυβέρνησης το 2011 και του πρωθυπουργού της, όταν έκαναν ότι βρωμιά και αθλιότητα μπορούσαν προκειμένου να μην μπορούν στα στελέχη της να κυκλοφορήσουν στο δρόμο.
Ξαφνικά έγιναν σοβαροί και υπέρμαχοι των δημοκρατικών δικαιωμάτων που καταπάτησαν με τον πιο αισχρό τρόπο στις αγανακτισμένες πλατείες μαζί με του Χρυσαυγίτες. Βγήκε μάλιστα και η μονίμως τσαμπουκαλεμένη εκπρόσωπος τους, η γνωστή Τσαπανίδου, που είδε όψιμα το φως το αληθινό στον κόμμα των κατσαπλιάδων και ζήτησε και τα ρέστα.
Το λέω για μια φορά ακόμα ευθέως και ευθαρσώς. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ και η Τσιπραίικη ΣΥΠΣΥ κυκλοφορούν ελεύθεροι στο πολιτικό σύστημα να παριστάνουν τους αριστερούς και εσχάτως τους προοδευτικούς, η διάκριση μεταξύ προόδου και συντήρησης θα εμφανίζεται θαμπή, στρεβλή και τσαλακωμένη στα μάτια του λαού μας.
Εάν οι πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου δεν μιλήσουν ανοιχτά, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές για το ρόλο που παίζει το νεοδεξιό Συριζαίϊκο ετερόκλητο συνονθύλευμα που πασχίζει λυσσαλέα να πάρει τη ρεβάνς για να «διορθώσει» τη δημοκρατία σύμφωνα με τις σχιζοφρενικές ιδεοληψίες της ηγεσίας του, η χώρα θα υποφέρει από την κυριαρχία της παλιάς Δεξιάς που θα εμφανίζεται πάντα ικανότερη και πιο αξιόπιστη στην εφαρμογή της κλεπτοκρατικής και βαθιά αντιδημοκρατικής πελατειακής αποστολής που έχει αναθέσει στους εκπροσώπους του το διεφθαρμένο, πελατειακό παρασιτικό οικονομικό σύστημα τα τελευταία χρόνια .

Πηγή:  Σταύρος Στραβόλαιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου