Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Ο «Σύντροφος»

Κουτσούμπας…

Κάτι δεν θυμάται σκόπιμα ..??

Στα σημερινά ΝΕΑ με περίσσια αυταρέσκεια δηλώνει, «γιατί όχι και το ΚΚΕ δεύτερο κόμμα»;

Ο «Σύντροφος» Κουτσούμπας μπορεί να έχει και δίκιο με τέτοια επικοινωνιακή στήριξη που του δίνει το «σύστημα Μητσοτάκη» που μάλιστα του δίνει και την πρώτη θέση σε δημοφιλία.
Και γιατί να μην του παρέχει τέτοια στήριξη το «σύστημα Μητσοτάκη» μετά τις τόσες υπηρεσίες που του προσφέρει;

Όμως Κουτσούμπας και ΚΚΕ ανταποδίδουν.
Διότι η προσφορά τού Κουτσούμπα στον Μητσοτάκη με την πρότασή του για την τραγωδία των Τεμπών είναι μεγάλη, διότι του επιτρέπει να ξεφύγει από τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα, που ζητά άρση ασυλίας των Καραμανλή Γ και Σπίρτζη για την σύμβαση της τραγωδίας των Τεμπών.

Επιτρέπει στον Μητσοτάκη να κουκουλώσει τις τεράστιες ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας για την Τραγωδία των Τεμπών.
Είναι πολύ μεγάλη υπηρεσία, διότι πρώτον αποφεύγει την δύσκολη θέση ο Μητσοτάκης, στο να πάρει δηλαδή θέση για τον Καραμανλή Γ, γόνο του Καραμανλικούς Τοτεμισμού και δεύτερον, ξεπερνά προβλήματα από την πιθανή, αναπόφευκτη σύγκρουσή του με τον Καραμανλισμό.

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι σημαίνει όλο αυτό πολιτικά, τι πολιτική συναλλαγή καλύπτει η αποδοχή των προτάσεων του Κουτσούμπα και του ΚΚΕ από τον Μητσοτάκη, για το τεράστιο έγκλημα τής Τραγωδίας των Τεμπών.. Και δεν είναι μόνο αυτό.???
Στις περίφημες τηλεφωνικές υποκλοπές, που κάποτε απασχολούσαν και το ΚΚΕ, τώρα το ΚΚΕ σε όλα άκρα σιωπή.
Όμως ο Κουτσούμπας που δεν χάνει ευκαιρία να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, δεν είναι καινούριος, είναι παλιός, ήταν εκεί και το βρώμικο 1989 κατά Ανδρέα Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ, πάντα χρήσιμος στην διάθεση και στην υπηρεσία του Μητσοτακέικου, ώστε να δρα διαλυτικά στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, σαν ανάχωμα του Μητσοτακισμού στην προσπάθειά του να ανακόψει την ταχύτητα επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ.

Ιδιαίτερα στην πολιτική περίοδο που περνάμε, που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται αυτογελοιοπούμενος μ αυτόν τον ακατονόμαστο Κασσελάκη, ο Κουτσούμπας και το ΚΚΕ, παρέχει μεγάλη υπηρεσία στον Μητσοτάκη λειτουργώντας ως ανάχωμα στην επανασυσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ, όλων των δυνάμεων τής Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, στην προοπτική εναλλακτικής Προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου