Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Ελπίζω :

Και εύχομαι..!


Το επόμενο 6μηνο η ελληνική κοινωνία.??

Να ανακτήσει τη μνήμη της.!!

Και να αποκαταστήσει με την ψήφο της τη δικαιοσύνη,
που τη χρωστάει στα παιδιά μας που χάθηκαν χωρίς
αυτά να φταίνε...!!!
«Ξέρετε τι είναι να τρέχεις στα νοσοκομεία και να
παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο
και όχι νεκρό;».
Γροθιά στο στομάχι είναι η κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού, της προσωρινής προέδρου του Συλλόγου Πληγέντων του Δυστυχήματος των Τεμπών, που έχασε την 20χρονη κόρη της, που σήμερα μίλησε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
Μίλησε για «κρατικό έγκλημα», «προσπάθεια συγκάλυψης και υποβίβασης των ευθυνών» και δεν δέχθηκε την συγγνώμη του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι «συγγνώμη ζητάς όταν σκουντάς κάποιον στο διάδρομο και όχι όταν σκοτώνεις το παιδί του».
Χαρακτήρισε υβριστικό και ντροπιαστικό να κατηγορείται για το έγκλημα ο νεκρός μηχανοδηγός, ενώ μίλησε για κακουργηματικές πράξεις και εγκληματικές παραλείψεις που υπήρχαν στο σιδηρόδρομο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν ξέραμε δεν θα βάζαμε τα παιδιά μας στο τρένο, αν γνωρίζαμε το χάλι που επικρατούσε, ούτε λαχανικά δεν θα φορτώναμε».
Η κ. Καρυστιανού στράφηκε κατά του πρώην υπουργού Υποδομών Μεταφορών Κ. Καραμανλή: «Πώς αυτός ο άνθρωπος δηλώνει αθώος λόγω της ασυλίας και αντί να παραιτηθεί παραμένει κρυμμένος, πιστεύοντας ότι η Βουλή θα τον σώσει».
Αναφερόμενη στον τέως περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό είπε ότι για το μπάζωμα που έγινε στον τόπο του δυστυχήματος, όταν τον ρώτησε της απάντησε ότι «είχε άνωθεν εντολές».

     Πηγή: Τέμπη    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου