Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Μπράβο στο Σύστημα :


Ά.α.α.!! Ξέχασα..??? 


Η Δικαιοσύνη ειναι τυφλή .!!
Το δίκαιον ουκ άλλο τι ή του κρείττονος ξυμφέρον», είχε πει ο Πλάτωνας.
Το δίκαιο δεν είναι τίποτα άλλο παρά το συμφέρον του ισχυρού, και πόσες φορές δεν βλέπουμε αυτό το απόφθεγμα να επιβεβαιώνεται, καταβαραθρώνοντας το κύρος της Δικαιοσύνης γενικά, και της ελληνικής ειδικότερα..??

ΜΡΑΒΟ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΜΡΑΒΟ..!!!

Την αθώωση του φερόμενου παιδοβιαστή, μαστροπού και στελέχους της ΝΔ
Η. Μίχου για το κακούργημα του βιασμού πρότεινε η εισαγγελέας
Αντίθετα, ζητήθηκε η καταδίκη της μητέρας της 12χρονης για διακεκριμένη μαστροπεία!
Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ζήτησε την αθώωση του στελέχους της ΝΔ :Ηλία Μίχου, φερόμενου παιδοβιαστή και μαστροπού για την πράξη του βιασμού!
Αντίθετα, πρότεινε την ενοχή του Ηλίας Μίχου για τέσσερα από τα επτά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην υπόθεση του Κολωνού.
Η εισαγγελέας επίσης πρότεινε την ενοχή της μητέρας της 12χρονης για διακεκριμένη μαστροπεία καθώς και για ακόμη μία κατηγορία!
Ζήτησε συγκεκριμένα την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφιβολιών, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.
Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.
Η αγόρευση της εισαγγελέως συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους 25 κατηγορούμενους...

Πηγή: Newsroom pronews.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου