Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ !!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΈΧΟΜΑΙ
ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ???

Νέο αδιέξοδο μετά από 6 ώρες τηλεδιάσκεψης με τους θεσμούς Μπορεί η τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς να διήρκεσε 6 ώρες, όμως καμία πρόοδος δεν υπήρξε.
 Αν δεν υπάρξει λοιπόν κάποια άμεση εξέλιξη, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα πάει την Δευτέρα στη σύνοδο του Eurogroup επιδιώκοντας πολιτική διαπραγμάτευση. 

 «Στην ουσία τρία θέματα έχουν μείνει ανοικτά που είναι για πολιτική συζήτηση», δήλωσε κυβερνητική πηγή με γνώση των διαπραγματεύσεων, μετά από την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης με τους εκπροσώπους των θεσμών στο υπουργείο Οικονομικών. 
 Συμπλήρωσε δε, πως «είχαμε πλήρη συνείδηση ότι δεν θα κλείναμε σε αυτό το επίπεδο το ασφαλιστικό και τα εργασιακά». Ειδικά για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ότι «καμία πρόοδος.
 Όπως τα ξέρετε». 
 Σύμφωνα με τον κυβερνητικό παράγοντα, έχουν κλείσει το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, οι ιδιωτικοποιήσεις και ο εξωδικαστικός συμβιβασμός, αλλά στο θέμα των ενεργειακών διαπιστώθηκε απόκλιση καθώς οι εκπρόσωποι των θεσμών επιμένουν σε πώληση μονάδων της ΔΕΗ στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου