Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

To “Καλάθι Πρωινού” !!!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ :

 Του chef Κωνσταντίνου Μουζάκη. 
 Προωθείται το “Καλάθι Πρωινού”, για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Μια σειρά καινοτόμων πρωτοβουλιών προκειμένου να “γυρίσει το παιχνίδι” στον τουριστικό τομέα αναλαμβάνει από εφέτος η Συνομοσπονδία Ενοικιαζομένων Τουριστικών Καταλυμάτων. Μεταξύ των αποφάσεων που έλαβε είναι να προσφέρει γεύση… Ελλάδας στους ενοίκους των μικρών τουριστικών καταλυμάτων με το “Καλάθι Πρωινού”,
το οποίο θα επιμελείται ο ζακυνθινής καταγωγής διακεκριμένος chef Κωνσταντίνος Μουζάκης.
 Στόχο έχει, αφενός την αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών των μικρών τουριστικών καταλυμάτων και αφετέρου την ανάδειξη των μοναδικών προϊόντων της ελληνικής γης.
Τον βασικό κορμό του καλαθιού θα αποτελέσουν το ψωμί και γενικά τα αρτοπαρασκευάσματα, το μέλι, το γάλα, το γιαούρτι, οι πίττες και τα φρέσκα φρούτα. Δεδομένο θεωρείται ότι αυτά θα το οποίο θα αναπροσαρμόζεται και θα εμπλουτίζεται ανά περιοχή, με έμφαση στην τοπική κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα κάθε τόπου. Τυρόπιτα και ομελέτα με “ντόπιο” και χοιρομέρι, ψωμί ζυμωτό, γιαούρτι, βούτυρο, πρέτζα, νωπά λαχανικά και φρούτα από νησί, όπως αρωματικά πεπόνια και γλυκά νεροκρέμμυδα, παστέλια, γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, φρέσκα αυγά, παστέλια, μαντολάτο και ένα πλήθος ακόμη ζακυνθινά εδέσματα προσκαλούν τους επισκέπτες να τα δοκιμάσουν και να τα απολαύσουν. 
Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., αναμένεται να προσδώσει προστιθέμενη αξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν, ενώ είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες-φιλοξενούμενους των τουριστικών καταλυμάτων μέσα από την γνωριμία τους με τα τοπικά προϊόντα κάθε προορισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου