Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ???

ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.!!!!

 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ : ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.!!!! 
Η 2η Αξιολόγηση, Kανονικά θα έπρεπε να έχει κλείσει από πέρυσι.
 Και τώρα θα έπρεπε να συζητάμε για το κλείσιμο της 3ης Αξιολόγησης. 
Αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ καθυστέρηση, όχι μόνο μας στέρησε για πολλούς μήνες τα 7.5 Δις Ευρώ που θα παίρναμε με το κλείσιμο της 2ης Αξιολόγησης,
με τα οποία, όχι μόνο το κράτος θα εξοφλούσε υποχρεώσεις του και θα κυκλοφορούσε «οξυγόνο» ρευστότητας στην Αγορά που τώρα έχει «στεγνώσει», αλλά και τα Μέτρα που θα έπρεπε να πάρει η Κυβέρνηση, θα ήταν πολύ ηπιότερα.
 Είναι γνωστό πως όσο καθυστερεί το κλείσιμο της Αξιολόγησης, τόσο ο … «Λογαριασμός» ανεβαίνει.
 ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: ΕΡΩΤΗΜΑ Α.: 
Για ποιους λόγους δεν κλείνει η Αξιολόγηση, με αποτέλεσμα όσο περνάει ο καιρός να απαιτούνται όλο και περισσότερα, αλλά και σκληρότερα Μέτρα.?
 ΑΠΑΝΤΗΣΗ : 
1.Η Αξιολόγηση δεν κλείνει, όχι επειδή οι Δανειστές μας είναι … «ανάλγητοι» και θέλουν να μας … καταστρέψουν, αλλά επειδή η Ελληνική Κυβέρνηση, όχι μόνο δεν έχει εφαρμόσει αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί στους Δανειστές μας, αλλά και δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να καταπολεμήσει τις Παθογένειες που μας έφεραν στα πρόθυρα της Ασύντακτης Χρεοκοπίας, και μια «ανάσα» από μια Εθνική Καταστροφή.!!!!!
 2.Δεν έχει υλοποιήσει ούτε μια Μεταρρύθμιση.
 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ : Όταν μιλάμε για Μεταρρυθμίσεις, φυσικά δεν εννοούμε Μέτρα που μειώνουν τους Μισθούς και τις Συντάξεις (τα οποία οι Σαμαράς και Βενιζέλος τα … βάφτιζαν «Μεταρρυθμίσεις»).!!!! 
Οι Μειώσεις Μισθών και Συντάξεων εκτός από ΑΔΙΚΑ Μέτρα, είναι και ΥΦΕΣΙΑΚΑ, γιατί Μειώνουν την αγοραστική δύναμη και «στεγνώνουν» την Αγορά. 
Μιλάμε για Μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν το Κράτος πιο λειτουργικό, που θα συμβάλουν στη δημιουργία σταθερού οικονομικού κλίματος για την προσέλκυση Επενδύσεων που θα συμβάλουν στο μεγάλωμα της προς διανομή «πίτας» και ΔΕΝ θα Φτωχοποιούν περαιτέρω τον Ελληνικό Λαό.
 3.Δεν έχει κάνει καμία από τις απαραίτητες Διαρθρωτικές Αλλαγές, δεν έχει καταπολεμήσει ούτε την Διαφθορά, ούτε την Παραοικονομία, , ούτε την Εισφοροδιαφυγή. ούτε την Φοροδιαφυγή.
 (Μόνο από την Φοροκλοπή του ΦΠΑ, το κράτος χάνει κάθε χρόνο, πάνω από 10 Δις Ευρώ).!!!!! 
4.Αντί να καταπολεμήσει το Πελατειακό Σύστημα, ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΙ.!!!!! 
5.Όχι μόνο δεν έχει μειώσει τις σπατάλες, αλλά αντιθέτως τις έχει αυξήσει. 
Χρησιμοποιεί το Κράτος ΣΑΝ ΛΑΦΥΡΟ και προσπαθεί να «βολέψει» τα «δικά της παιδιά».!!!! 
6.Επίσης, η Κυβέρνηση, έχει διαπράξει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, να ΜΗΝ έχει ελέγξει, τα πάνω από 300 Δις Ευρώ που έχουν φυγαδευτεί στο εξωτερικό από το 2000 έως σήμερα, πολλά από τα οποία είναι (πιθανότατα) Αφορολόγητα (ΜΑΥΡΑ).!!! 
Από αυτόν τον έλεγχο, και από την Φορολόγηση όσων από αυτά ήταν «μαύρα», ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
 7.Μαζί δε με τα Έσοδα από την πάταξη ενός μέρους της Φοροδιαφυγής, (και ειδικότερα ενός μέρους της Φοροκλοπής του ΦΠΑ που είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί), η Χώρα θα επιτύγχανε την Δημοσιονομική εξυγίανση.!!! 
Και όχι μόνο δεν θα χρειαζόταν να μειώνει Μισθούς και Συντάξεις, αλλά και θα έκανε πολύ πιο «φιλικό» το κλίμα για Επενδύσεις, και πολύ πιο εφικτό, τον Στόχο της Εξόδου από την Κρίση!!!!
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 
Για τον Έλεγχο των κεφαλαίων που έχουν φυγαδευτεί στο Εξωτερικό, δεν χρειαζόμαστε τις διάφορες Λίστες («Λαγκάρντ», Μπόργιανς κλπ) αφού με την η Άρση του Τραπεζικού απορρήτου έναντι των Ελεγκτικών Αρχών, (που έχει θεσπιστεί από την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου), οι Ελεγκτικές Αρχές, (μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας), μπορούν να βρουν ποιοι και πόσα χρήματα έχουν βγάλει στο Εξωτερικό και με βάση τις φορολογικές δηλώσεις τους, μπορούν να εντοπίσουν αυτούς που έχουν βγάλει χρήματα «Μαύρα». 
Και γεννάται το Ερώτημα : 
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, (όπως βέβαια και η προηγούμενη των Σαμαρά – Βενιζέλου), 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ? 
 Γιατί δεν έκαναν τις σχετικές ενέργειες, ώστε μετά από ελέγχους να εντοπίσουν αυτούς που έχουν βγάλει «μαύρα» χρήματα στο Εξωτερικό, και (μαζί με την πάταξη ενός μέρους της Φοροδιαφυγής), να εισπράξει το Κράτος ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ, για να μη χρειάζονται πρόσθετα Μέτρα και να απαλυνθεί έτσι ο χειμαζόμενος Ελληνικός Λαός.?????? 
Πρόκειται για ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.? 
Πρόκειται ΓΙΑ ΣΥΚΑΛΥΨΗ ημετέρων.? 
Ή μήπως πρόκειται ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των ιδίων, γιατί αυτοί οι ίδιοι έχουν βγάλει στο εξωτερικό «ΜΑΥΡΑ» ΧΡΗΜΑΤΑ.? Πάντως, όποια και από τις τρεις εκδοχές ισχύει, ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΗΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.!!!!!!
 Το μόνο που έχει κάνει η Κυβέρνηση, (όπως και η προηγούμενη), είναι να μας ΤΣΑΚΙΖΕΙ στην Φορολογία, (και μάλιστα, επειδή υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, προσπαθεί να αυξήσει τα Έσοδα, ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ όσους δεν μπορούν να Φοροδιαφεύγουν, όπως οι Μισθωτοί και οι Συνταξιούχοι), και αφήνει τους Φοροφυγάδες ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΥΣ.!!!!!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου