Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Πάσχει Βαρύτατα :

Το ΠΑΣΟΚ ..!! 

Διότι κλείνει τα ματιά του .???

Χρόνια τώρα στην μεγάλη αποστασία.??

Που πραγματοποιήθηκε το 2011.??

Από βουλευτές του που σε συνεργασία με τη Δεξιά εξανάγκασαν εκβιαστικά σε παραίτηση αυτοδύναμα εκλεγμένο πρωθυπουργό.

Με πρόσχημα πάντα το δημοψήφισμα του 2011.

Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει αξιολογηθεί στις πραγματικές της διαστάσεις η πολιτική αυτή ανωμαλία.

Ουδέποτε έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί πολιτικά η συγκεκριμένη ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ αθλιότητα. Λες και ήταν κάτι συνηθισμένο, μια κοινοβουλευτική διαδικασία ρουτίνας.

Όχι μία εκτροπή που τραυμάτισε βάναυσα το ΠΑΣΟΚ, απαξίωσε την πολιτική στα μάτια της κοινωνίας και οδήγησε στα απίστευτα εκφυλιστικά γεγονότα που ακολούθησαν.
Όσο όμως δεν αποκαθίσταται η αλήθεια και συνεχίζει η πολιτική ζωή με παρωπίδες θεραπεία δεν θα υπάρξει. Ιδιαίτερα δε τώρα που το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια πορεία για εκλογή αρχηγού πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους.
-Πώς και γιατί έπεσε η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου;
-Ποιοι συνέβαλαν εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ;
-Ποιοι συνωμότησαν προκειμένου να πέσουν οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ;
-Ποιος ήταν ο ρόλος του πελατειακού διαπλεκόμενου Οικονομικού Συστήματος στην υπόθεση ανατροπής.
Όσο δεν ακούγονται οι αλήθειες και κρύβονται κάτω από το χαλί στο όνομα μιας υποτιθέμενης ενότητας, γιατρειά δεν πρόκειται να υπάρξει. Τώρα είναι η ευκαιρία να ακουστούν τα πάντα.

Να μάθει ο λαός τι ακριβώς συνέβη ώστε να αποφασίσει ενημερωμένος. Μεγάλη υπηρεσία θα προσφέρουμε στην βαθιά πληγωμένη Δημοκρατική και Προοδευτική Παράταξη αν τολμήσουμε να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο.

Αν έχουμε το θάρρος να αποκαλύψουμε τις δυνάμεις που δημιούργησαν το περιβάλλον να εμφανιστεί το τραγικό φαινόμενο των Καρακώστας, να ψηφίζει για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η Δεξιά και αυτό να θεωρείται φυσιολογικό. Μονό έτσι πιστεύω ότι θα εμπνεύσουμε και θα συσπειρώσουμε γύρω μας ευρύτερες κοινωνικές προοδευτικές δυνάμεις ως μελλοντική πλέον κυβέρνηση του τόπου. Μπορούμε;

Πηγή: Σταύρος Στραβόλαιμος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου