Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ότι κι αν κάνουν :

Με τον Χάρη Δούκα..!!

Η Μεγάλη ανατροπή έρχεται.!!!! 

Διαβάζω κάτι «βαθυστόχαστες»
Αναλύσεις που λένε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Πρέπει οπωσδήποτε να είναι βουλευτής και όχι εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο.
Διότι, ξαναλένε οι ειδήμονες, μόνο έτσι θα μπορεί να αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη μέσα στη Βουλή. Για να στηρίξουν μάλιστα τους ευσεβείς πόθους τους, βγάλανε και άγνωστη τηλεφωνική δημοσκόπηση που δήθεν ο Ανδρουλάκης κινείται στο 35% και ο Γερουλάνος με 25%.
Ισχυριζόμενοι ότι η κοινή λογική συμβαδίζει με τις μετρήσεις. Αρά αυτό το βουλευτικό δίδυμο θα αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο. Παλεύουν λοιπόν στην κορυφή ο Ανδρουλάκης με τον Γερουλάνο που είναι βουλευτές, ενώ ο Δούκας είναι τέταρτος και καταϊδρωμένος μετά την Διαμαντοπούλου που είναι κι αυτή εξωκοινοβουλευτική.
Περίεργη πράγματα. Τι έγινε όμως και άλλαξε ξαφνικά το κλίμα από το 2021;
-Τότε που ο κόσμος ψήφισε τελικά πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη, εξωκοινοβουλευτικό που δεν ήταν καν βουλευτής και έλλειπε το περισσότερο καιρό στις Βρυξέλλες.
-Τότε που ήταν υποψήφιοι χωρίς να είναι βουλευτές ο Γερουλάνος και ο Χρηστίδης αλλά κανείς δεν τους ζήτησε να παραιτηθούν.
-Τώρα προέκυψε το ζήτημα γιατί υπάρχει ο Δούκας που ταρακούνησε τα λιμνάζοντα νερά.
-Τώρα που υπάρχει μια υποψηφιότητα με αξιώσεις και μπορεί να αμφισβητήσει ευθέως και αποτελεσματικά την Δεξιά και τον Μητσοτάκη.
-Τώρα που τρέμει το διαπλεκόμενο πελατειακό σύστημα βλέποντας ότι ευρύτερες προοδευτικές κοινωνικές δυνάμεις συσπειρώνονται γύρω από τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Ας μην προβάλλουν όμως τους ευσεβείς πόθους τους ως «κοινή λογική». Κυριακή κοντή γιορτή. Ο λαός θα απαντήσει ερχόμενος μαζικά να σαρώσει τους ομαδάρχες που προσπαθούν να κρατήσουν το ΚΙΝΗΜΑ στάσιμο, ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα διαμαρτυρίας.

Πηγή: Σταύρος  Στραβόλεμος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου