Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"Χτυπήματα κάτω από τη μέση"

 «Στη Δικαιοσύνη τα περί διαπλοκής μου κα. Δούρου»
Γ. Σγουρός: Στη Δικαιοσύνη τα περί διαπλοκής μου κα. Δούρου
Λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του κρίσιμου β' γύρου των Περιφερειακών Εκλογών, που θα «κρίνουν» τον επόμενο Περιφερειάρχη Αττικής «να δώσει ονόματα και διευθύνσεις» κάλεσε την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ρένα Δούρου, ο επίσης υποψήφιος και νυν Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σχετικά με τις καταγγελίες της πρώτης, περί σχέσης του δευτέρου, με διαπλεκόμενα συμφέροντα, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στο mega.

«Αυτό να σταματήσει πια. Αλλιώς υπάρχει και νομική διάσταση του θέματος» συμπλήρωσε ο κ. Σγουρός, μιλώντας για το θέμα και ολοκλήρωσε, λέγοντας:
«Όλα αυτά γίνονται γιατί δεν έχουν θέσεις και πρόγραμμα. Επιλέγουν αυτήν την τακτική, γιατί ξέρουν, ότι εγώ μπορώ να χάσω μόνο με τέτοια "χτυπήματα κάτω από τη μέση"».
Ο κ. Σγουρός μίλησε, επίσης, για πολυδάπανη προεκλογική διαφήμιση της ανθυποψηφίας του, σε όλα τα ΜΜΕ - Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και Διαδίκτυο - αλλά και την χρήση αφισών σε ολόκληρη την Αττική, διερωτώμενος πώς το πράττει αυτό.
«Είναι εξωφρενική η διαφήμιση που έχει "πέσει", ενώ κατηγορεί εμένα για διαπλοκή. Μιλάνε για τους φτωχούς και από την άλλη πληρώνουν τόσα λεφτά για διαφήμιση. Είναι μια διαφημιστική καμπάνια προκλητική ως προς την ποσότητα» τόνισε.

πηγή:epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου