Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Καμία !!!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !

 ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ....? 
Διαβάστε την Απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Τελειώνει τα σενάρια το Κίνημα Αλλαγής: "Ναι σε εθνική συνεννόηση 
- Όχι σε διχαστικά “μέτωπα” με Σύριζα ή Ν.Δ" .

Με την απόφαση του το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής το οποίο συνεδρίασε 11/4 Τετάρτη, επιχειρεί να κόψει οριστικά τα σενάρια αλλά και τα φλερτ από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τα οποία εντάθηκαν τις τελευταίες μέρες.
 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση "επιδιώκουμε ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ για την ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... Απορριπτοντας ταυτόχρονα κατηγορηματικά την συμμετοχή μας σε “μέτωπα”, που όψιμα οι Σύριζα και Ν.Δ. διαγκωνίζονται για να συγκροτήσουν.
 Παράλληλα εξακολουθούμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για μείζονα θέματα που απαιτούν ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ. Γιατί η Εθνική Συνεννόηση δεν πρέπει να συγχέεται με τις επιλογές για κυβερνητικές συνεργασίες". 
 Για τα ελληνοτουρκικά εξαπολύεται επίθεση σε Καμμένο : 
"Ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση αυτή καθώς, μεταξύ άλλων, ανέχεται, καλύπτει τις άστοχες και επικίνδυνες ενέργειες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας".
 To Πολιτικό Συμβούλιο επιβεβαίωσε την επιλογή του Μανώλη Χριστοδουλάκη ως τον πρώτο Γραμματέα του κόμματος κάτι που βέβαια θα ολοκληρωθεί ως διαδικασία στην πανηγυρική πρώτη συνεδρίση της ΚΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου