Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Επίθεση:

Κατά του Γιώργου Παπανδρέου

Την ώρα που έτρωγε σε εστιατόριο

των Αθηνών το 2011.....

Σοφία Μανδηλαρά που καλούσε τους Συριζαίους..???

Να εξηγήσουμε λοιπόν στην "ωραία" ποιό είναι το παλιό με το οποίο θέλει … και θέλουν να ξεμπερδεύουν:
Η συνεργασία τους με το πιο ακραίο και χυδαίο δεξιό του Καμμένου,
Εμείς θα σκίσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο - και υπέγραψαν το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο και δέχθηκαν να υποθηκευθεί η Δημόσια Περιουσία για 99 χρόνια..
Αυτοί που ανέτρεψαν τη λαϊκή βούληση που εκφράζει ένα δημοψήφισμα για τις ψευδαισθήσεις της πλατείας..
Αυτοί που υποστήριζαν στις πλατείες ότι το μνημόνιο έφερε την κρίση …,και όχι η διακυβέρνηση Καραμανλή,
Αυτοί που με τον Νόμο Κατρούγκαλου και τα capital controls διέλυσαν τα επικουρικά Ταμεία και τα μερίσματα που έδιναν και κατακρεούργησαν τις κύριες συντάξεις,
Αυτοί που ξεκίνησαν τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας,
Αυτοί που θέλησαν να ποδηγετήσουν τον Τύπο γιατί δεν αντέχουν αντίθετη άποψη και ποδηγέτησαν τη Δικαιοσύνη με φερέφωνα την κυρία συνδικαλίστρια- ΠτΔ αργότερα και πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, την Δημητρίου , Παπαγγελόπουλο και Σια …
Αυτοί λοιπόν λογίζονταν το νέο που πολεμούσε τον μεγαλύτερο Μεταρρυθμιστή Πρωθυπουργό, τον αληθινό δημοκράτη και πατριώτη τον Γ. Παπανδρέου.
Το έργο της κυβέρνησης Παπανδρέου πέρα από το νοικοκύρεμα των δημοσιονομικών, είχε στόχο την εμβάθυνση της Δημοκρατίας, την επικράτηση του Κράτους Δικαίου, την προετοιμασία της χώρας εν όψει του νέου τεχνοοικονομικού περιβάλλοντος και των απαιτήσεων που η νέα εποχή έφερνε.
Η διαφορά πολιτικής ήταν καθαρά ιδεολογική και η ποιότητα του κυβερνάν καθόριζε το πόσο νέο, νεωτερικό και πιστό στο όραμα της αλλαγής ήταν ώστε οι φωνές αυτών που μιλούσαν για παλιό επιβεβαίωναν πόσο ξεπερασμένο ήταν το μόρφωμα που λεγόταν Σύριζα και πόσο παρωχημένοι οι ίδιοι !!!!
Πηγή: Konstantina Golfinopoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου