Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ :

  ΑΛΛΑΖΟΥΝ .!!!

Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΤΕ ..??

-Για μια φορά ακόμα στην ιστορική διαδρομή, οι γαλάζιοι σωτήρες υπό τον Κ. Καραμανλή διέπραξαν ένα κραυγαλέο εθνικό έγκλημα που μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό της Μικρασιατικής καταστροφής.
Μέσα σε διάστημα μόλις πεντέμισι χρόνων, στη διάρκεια της αλήστου μνήμης καταστροφικής περιόδου 2004-2009, που προκλητικά ονόμασαν μάλιστα «νέα διακυβέρνηση».
Κατάφεραν να διπλασιάσουν το χρέος και να εκτοξεύσουν στα ύψη το δημοσιονομικό έλλειμμα τινάζοντας την οικονομία του τόπου στον αέρα. Όσο χρέος είχε δημιουργήσει η χώρα από το 1824 μέχρι το 2004, σε δυο δηλαδή αιώνες, άλλο τόσο δημιούργησαν ανεύθυνα σε πεντέμισι χρόνια που βρέθηκαν στην εξουσία.
-Για μια φορά ακόμα την περίοδο 2009-2011, υπό τον Σαμαρά, αρνήθηκαν πεισματικά να συμβάλλουν στην σωτηρία της χώρας από την χρεοκοπία στην οποία οι ίδιοι την είχαν οδηγήσει, και βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στον λαϊκισμό και τις Ζάππειες αερολογίες, φωνασκούσαν στις αγανακτισμένες πλατείες μαζί με τους Συριζαίους και τους Χρυσαυγίτες ενισχύοντας το αντιμνημονιακό μέτωπο που επινόησαν και υποδαύλιζαν υποκρινόμενοι ότι «δεν υπογράφουν το λάθος γιατί θέλουν άλλο μίγμα πολιτικής».
-Για μια φορά ακόμα σήμερα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που εμφανίστηκε ως μετριοπαθής και κεντρώος δήθεν μεταρρυθμιστής, ακυρώνουν κατακτήσεις του λαού μας που κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες, αποδυναμώνουν με συγκεκριμένες νομοθετικές πράξεις τη δημοκρατία, επιστρέφουν την χώρα σε αυταρχικές, λίαν απαράδεκτες μεθόδους και πρακτικές, φτωχοποιούν το λαό και σε αντάλλαγμα του δίνουν ψίχουλα που τα ονομάζουν επιδόματα για να μπορούν με την ησυχία και την άνεση τους να υπηρετούν ευλαβικά τα μεγάλα και αδηφάγα οικονομικά συμφέροντα που τους στηρίζουν ιστορικά.
Κι όμως έχουν το απύθμενο θράσος να μιλούν και να κουνάνε το δάχτυλο χωρίς να αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για όσα συνειδητά έχουν διαπράξει σε βάρος του λαού και του τόπου διαχρονικά. Τώρα οι πολίτες έχουν το πρώτο λόγο, κανείς δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε.

Πηγή: Σταύρος Στραβόλεμος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου